Home Page / Find Your Therapist / Kati Finne-Tuulasaho

Kati Finne-Tuulasaho

Psychotherapist, Practical nurse, Family therapy
Tampere, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen Erityistason voimavarakeskeinen perheterapeutti, Valviran laillistama psykoterapeutti ja sertifioitu aikuisten EMDR-terapeutti. Löydät minut myös Kelan palveluntuottajarekisteristä. Teen kelan kuntoutuspsykoterapiaa suuntauksena perheterapia. Tunnekeskeisen pariterapian peruskurssi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

EMDR Crisis and traumas Supporting attachment

About me as a therapist

Olen tehnyt vuosia töitä erilaisten perheiden, pariskuntien ja yksilöasiakkaiden kanssa. Pidän tärkeänä sitä, että asiakkaana saat tilaa kertoa haasteistasi ja mielen päällä olevista asioista. Olen rauhallinen ja lämminhenkinen psykoterapeutti ja olen aidosti kiinnostunut siitä kuinka voimme yhdessä parantaa elämänlaatuasi. Kela korvauksen saat kuntoutuspsykoterapiasta suuntauksena perheterapia.

About my therapy sessions

Ensimmäisellä istunnolla tutustun asiakkaan tilanteeseen, asiakkaan luodessa mielikuvaa minusta terapeuttina. Käytän työskentelyssä yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisia menetelmiä, kuten sukupuuta, aikajanaa, vakauttavia ja voimavaraistavia harjoitteita sekä EMDR- menetelmää. Lapsiperheiden kanssa vuorovaikutuksellisen toiminnallisuuden merkitys korostuu ja haemme yhdessä ilon ja onnistumisen kokemuksia arjen rakennusaineiksi. Keskustelun aiheet voivat liittyä esimerkiksi: parisuhteen pulmiin, perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen, vanhemmuuteen ja kasvatukseen, kuormittavaan elämäntilanteeseen, itsetuntemuksen kehittämiseen. Parhaimmillaan psykoterapia lisää itsetuntemustasi, tämä näkyy arjen toimivuutena ja elämän mielekkyytenä. Terapiaan voit hakeutua yksin, puolisosi kanssa tai perheenä.

Issues often worked with
To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Self-destructive thoughts Anger management Treatment of physical illness Psychotic disorders Difficulty sleeping Panic attacks Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Phobia/fear Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Psychotic disorders Neuropsychiatric patients Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen lähihoitaja, erityistason perhepsykoterapeutti, EMDR-terapeutti. Minulla on lisäksi 1-vuotinen kriisi- ja traumakoulutus: vakauttava hoito perheterapiassa
sekä 2 vuotinen perhetyön koulutus sekä perhearviointikoulutus. DDP-koulutuksessa ja pariterapiakoulutuksessa.

Olen työskennellyt monenlaisten perheiden kanssa yli 20 vuotta, josta lastensuojelun perhekuntoutuksessa yli kymmenen vuotta, perhetyössä ja perheneuvolassa. Olen tehnyt töitä vauvaa odottavien ja vauvan saaneiden perheiden, pikkulapsiperheiden, alakouluikäisten lasten perheiden ja teini-ikäisten ja aikuisten perheiden ja pariskuntien kanssa. Jokainen ihminen ja jokainen perhe on minulle erityinen.

Client group

Työskentelen lasten ja nuorten perheiden sekä itse maksavien pariskuntien että yksilöiden kanssa. Kiinnostuksen kohteeni on etenkin perheen, lapsen/nuoren ja vanhemman välinen vuorovaikutus. Tärkeää on, että jokainen perheenjäsen tulee kuulluksi ja mielipiteet huomioiduksi. Minulla on sopimus Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa lasten ja nuorten psykoterapiat suuntauksena perheterapia.

Additional information

Videoterapia mahdollisuus.
Vastaanotto myös Tullintorin Terveystalossa.

First session price

140.00

Regular session price

140.00

Pricing details

Aikaa varatessasi jos tulet yksin vastaanotolle riittää yksi aika, jos vastaanotolle tulijoita on kaksi tai enemmän varaathan 90 minuutin ajan. Myös etävastaanotto.

45 min. 95
60 min. 125,00
90 min. 140,00

EMDR 90 min. 140