Home Page / Find Your Therapist / Kati Finne-Tuulasaho

Kati Finne-Tuulasaho

Psychotherapist, Practical nurse, Family therapy
Tampere, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen Erityistason voimavarakeskeinen perheterapeutti, Valviran laillistama psykoterapeutti ja sertifioitu EMDR-terapeutti. Löydät minut myös Kelan palveluntuottajarekisteristä. Teen kelan kuntoutuspsykoterapiaa suuntauksena perheterapia.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas EMDR

About me as a therapist

Olen tehnyt vuosia töitä erilaisten perheiden, pariskuntien ja yksilöasiakkaiden kanssa. Pidän tärkeänä sitä, että asiakkaana saat tilaa kertoa haasteistasi ja mielen päällä olevista asioista. Olen rauhallinen ja lämminhenkinen psykoterapeutti ja olen aidosti kiinnostunut siitä kuinka voimme yhdessä parantaa elämänlaatuasi. Kela korvauksen saat kuntoutuspsykoterapiasta suuntauksena perheterapia.

About my therapy sessions

Ensimmäisellä istunnolla tutustun tilanteeseesi, sinun luodessa mielikuvaa minusta terapeuttina. Käytän työskentelyssä yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisia menetelmiä, kuten sukupuuta, aikajanaa, vakauttavia ja voimavaraistavia harjoitteita sekä EMDR- menetelmää. Lapsiperheiden kanssa vuorovaikutuksellisen toiminnallisuuden merkitys korostuu ja haemme yhdessä ilon ja onnistumisen kokemuksia arjen rakennusaineiksi. Keskustelun aiheet voivat liittyä esimerkiksi: parisuhteen pulmiin, perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen, vanhemmuuteen ja kasvatukseen, kuormittavaan elämäntilanteeseen, itsetuntemuksen kehittämiseen. Parhaimmillaan psykoterapia lisää itsetuntemustasi, tämä näkyy arjen toimivuutena ja elämän mielekkyytenä. Terapiaan voit hakeutua yksin, puolisosi kanssa tai perheenä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Psychotic disorders Neuropsychiatric patients Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen lähihoitaja, erityistason perhepsykoterapeutti, EMDR-terapeutti. Minulla on lisäksi 1-vuotinen kriisi- ja traumakoulutus: vakauttava hoito perheterapiassa
sekä 2 vuotinen perhetyön koulutus sekä perhearviointikoulutus.

Olen työskennellyt monenlaisten perheiden kanssa yli 20 vuotta, josta lastensuojelun perhekuntoutuksessa yli kymmenen vuotta, perhetyössä ja perheneuvolassa. Olen tehnyt töitä vauvaa odottavien ja vauvan saaneiden perheiden, pikkulapsiperheiden, alakouluikäisten lasten perheiden ja teini-ikäisten ja aikuisten perheiden ja pariskuntien kanssa. Jokainen ihminen ja jokainen perhe on minulle erityinen.

Client group

Työskentelen lasten ja nuorten perheiden sekä itse maksavien pariskuntien että yksilöiden kanssa. Kiinnostuksen kohteeni on etenkin perheen, lapsen/nuoren ja vanhemman välinen vuorovaikutus. Tärkeää on, että jokainen perheenjäsen tulee kuulluksi ja mielipiteet huomioiduksi.

Additional information

Videoterapia mahdollisuus.
Vastaanotto
Mentoria Oy, Hämeenkatu 25 A
Terveystalo Oy, Rautatienkatu 27

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Aikaa varatessasi jos tulet yksin vastaanotolle riittää yksi 45 minuutin aika, jos vastaanotolle tulijoita on kaksi tai enemmän varaathan 90 minuutin ajan. Myös etävastaanotto.

45 min. 95,00 €
60 min. 125,00 €
90 min. 160,00€

EMDR 90 min. 160,00€