Home Page / Find Your Therapist / Kati Finne-Tuulasaho

Kati Finne-Tuulasaho

Psychotherapist, Practical nurse, Family therapy
Tampere, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Kelakorvaus perheterapiasta. Terapiaan voit hakeutua yksin, puolisosi kanssa tai perheenä. Keskustelun aiheet voivat liittyä esimerkiksi: parisuhteen pulmiin, perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen, vanhemmuuteen ja kasvatukseen, kuormittavaan elämäntilanteeseen, itsetuntemuksen kehittämiseen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas EMDR

About me as a therapist

Olen elämänmyönteinen ja rauhallinen ihminen, jonka työskentelyssä korostuu myötätuntoinen, asiakasta arvostava ja puolueeton asenne.
Asiakkaana olet minulle arvokas oman elämäsi asiantuntija. Yhdessä historiaasi ja tämän päivän elämääsi tutkien löydämme sinulla jo olemassa olevia mahdollisesti unohdettuja voimavaroja ja uudenlaista oivallusta elämään. Etenemme sinun tahtiisi ja tavoitteet terapialle asetetaan sinun tarpeittesi pohjalta. Olen tukenasi ja aidosti kiinnostunut siitä, miten voimme parantaa sinun ja/tai perheesi elämänlaatua.

About my therapy sessions

Ensimmäisellä istunnolla tutustun asiakkaan tilanteeseen, asiakkaan luodessa mielikuvaa minusta terapeuttina. Käytän työskentelyssä yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisia menetelmiä, kuten sukupuuta, aikajanaa, vakauttavia ja voimavaraistavia harjoitteita sekä EMDR- menetelmää. Lapsiperheiden kanssa vuorovaikutuksellisen toiminnallisuuden merkitys korostuu ja haemme yhdessä ilon ja onnistumisen kokemuksia arjen rakennusaineiksi.

Issues often worked with
Self-destructive thoughts Anger management Treatment of physical illness Psychotic disorders Difficulty sleeping Panic attacks Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Phobia/fear Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen lähihoitaja, erityistason perhepsykoterapeutti, EMDR-terapeutti. Minulla on lisäksi 1-vuotinen kriisi- ja traumakoulutus: vakauttava hoito perheterapiassa
sekä 2 vuotinen perhetyön koulutus sekä perhearviointikoulutus. DDP-koulutuksessa ja pariterapiakoulutuksessa.

Olen työskennellyt monenlaisten perheiden kanssa yli 20 vuotta, josta lastensuojelun perhekuntoutuksessa yli kymmenen vuotta, perhetyössä ja perheneuvolassa. Olen tehnyt töitä vauvaa odottavien ja vauvan saaneiden perheiden, pikkulapsiperheiden, alakouluikäisten lasten perheiden ja teini-ikäisten ja aikuisten perheiden ja pariskuntien kanssa. Jokainen ihminen ja jokainen perhe on minulle erityinen.

Client group

Työskentelen lasten ja nuorten perheiden sekä pariskuntien kanssa. Kiinnostuksen kohteeni on etenkin perheen, lapsen/nuoren ja vanhemman välinen vuorovaikutus. Tärkeää on, että jokainen perheenjäsen tulee kuulluksi ja mielipiteet huomioiduksi.

Additional information

Videoterapia mahdollisuus.

First session price

90.00

Regular session price

135.00

Pricing details

Perheterapia
60 min. 90,00
90 min. 135,00

Kotikäyntilisä määräytyy kelan suositusten mukaisesti.

EMDR-terapia perheterapia-asiakkaille
1½ tuntia 135,00

Vanhempainohjaus
1 tunti 90,00

Perhe-, pari- ja EMDR-terapia
1½ tuntia 135,00