Home Page / Find Your Therapist / Katariina Kähkölä

Katariina Kähkölä

Psychotherapist, Master of Social Sciences, Couple therapy
Tampere,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families Elderly over 67y Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Elämässä tulee joskus eteen kriisejä ja niiden ratkaisemista yhdessä minulle lähimpien ihmisten kanssa. Olen Valviran laillistama pari- ja perhepsykoterapeutti. Integratiivinen koulutustaustani auttaa eri menetelmin suhdekriisien selvittelyssä ja vuorovaikutushäiriöiden läpikäymisessä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
About me as a therapist

Terapeuttina työskentelen ensisijaisesti havainnoiden, arvioiden ja empaattisesti. Pidän tärkeänä että kaikki tulevat kuulluksi ja ymmärretyksi. Pari- ja perheterapiassa tutkitaan ihmissuhteita ja niissä esiintyviä vuorovaikutushäiriöitä. Tilanne kotona saattaa olla hyvin tulehtunut ja terapian avulla on mahdollista rauhoittaa tilannetta ja saada apua perhetilanteen selvittelyyn. Ei ole niin pientä tai isoa ongelmaa jonka kanssa ei voisi vastaanotolle saapua. Psykoterapia on tavoitteellista hoitoa; asiakkaan ja terapeutin välille pyritään rakentamaan luottavainen yhteys ja katsomme yhdessä oireen taakse.

About my therapy sessions

Istunnoilla tutustutaan keskustellen ja kuunnellen pyrkien luomaan luottavainen ja turvallinen ilmapiiri. Tämä antaa asiakkaalle tilaa käydä läpi elämän vaikeita asioita. Tulehtuneissa pari- tai perhetilanteissa on monesti hyödyllistä myös tutkia sukupuuta ja hahmottaa lapsuudenperheen toimintamalleja ja tunneilmapiiriä löytääksemme ymmärrystä tämän hetken ristiriitoihin.

Issues often worked with
Processing my past Relationship problems Challenging life situation Challenges in parenting Depression/Anxiety Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Sexual abuse Self-destructive thoughts Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Psychotic disorders Neuropsychiatric patients Child welfare
First session price

90.00

Regular session price

105.00

Pricing details

45 min 90 euroa, 60 min 105 euroa ja 90 min 160 euroa.