Home Page / Find Your Therapist / Karolina Bechinsky

Karolina Bechinsky

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Family therapy
Valkeakoski, Valkeakoski
English Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Families Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Daytime appointments Evening appointments

Therapist does not accept appointments between 23.6.-9.7.
I am a family and couple psychotherapist as well as a sexual therapist. I am Kela's service provider in couple and family therapy. I work with individuals, couples, and families. My office is located in Valkeakoski.

I have worked in the field of organizations in crisis and trauma work, domestic violence work and current divorce work. Over the years, I have received numerous trainings on these themes to support my daily work as well as to increase my understanding of each phenomenon.

My strength is working with relationship problems (e.g. interaction problems, infidelity, divorce crisis, blended family challenges, relationship/family violence) and field of sexual violence/abuse.

If you have any questions, don't hesitate to get in touch and ask. The easiest way to reach me is per email, textmessage, whatsapp or Telegram. I will answer as soon as it is possible for me.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Psykoterapeuttina pyrin olemaan aktiivinen, mikä käytännössä tarkoittaa pyrkimystä kuunnella, kuulla ja olla elävässä vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa. Olen suorasanainen, vaan en jyrä. Vakavuuden vastapainona ja sopivassa suhteessa hippunen huumoria sekä keveyttä on joskus paikallaan. Ohjeita, neuvoja ja ratkaisuja en tarjoile.. Tarjoan vaihtoehtoja, joista asiakkaani voi itse valita kokeiltavaksi itselleen sopivat keinot. Pareja tai perheitä tavatessani tehtäväni ei ole tuomaroida saati asettua kenenkään puolelle, vaan ymmärtää mistä on kyse.

Olen toimintatavoiltani joustava eli asiakas määrittää tapaamisissa tempon ja sen mistä on tärkeä puhua. Pyrkimykseni on luoda osaltani rento, lämmin ja luottamuksellinen ilmapiiri työskentelylle. Asiakas on asiantuntija asiassaan ja tätä asiantuntijuutta arvostan yhteisessä työskentelyssämme suuresti.

Jos kemiamme eivät kohtaa, on tällöin terapiasi kannalta tärkeää löytää sopivampi terapeutti. Siinä voin auttaa.

About my therapy sessions

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitellaan tilannetta ja keskustellaan niistä tarpeista ja toiveista joita tapaamisten suhteen on. Mietimme yhdessä millaisin tavoin lähdemme käymään asioita läpi. Määritelemme yhdessä myös sen kuinka tiuhaan tapaamiset toteutuvat.

Tapaamisilla pääpaino on keskustelulla. Käytän asiakastyössä esim. erilaisia harjoitteita tunnistamaan omia kehollisia tuntemuksia sekä niiden vakauttamiseen esim. hengitys- tai mielikuvaharjoituksia. Tapaamisten väliin saatan antaa harjoitteita, tehtäviä tai kirjaehdotuksia. Kaikesta näistä edellä mainituista käymme ajatuksenvaihtoa ja sovimme yhdessä mitä käytämme tai olemme käyttämättä.

Issues often worked with
Bipolar disorder Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Difficulty sleeping Changing lifestyle Treatment of physical illness Self-destructive thoughts Depression/Anxiety Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Seriously traumatized patients and dissociative disorders
My professional background and knowledge

Työkokemukseni viimeisen parinkymmenen vuoden ajalta on karttunut pitkälti kriisityöstä, lähisuhdeväkivaltatyöstä sekä parisuhde-, ero- sekä uusperheiden kanssa tehtävästä työstä.

Vahvuutenani on parisuhdeongelmien (esim. vuorovaikutusongelmat, uskottomuus, erokriisi, uusperheen haasteet, parisuhde-/perheväkivalta) ja seksuaalisen väkivallan/kaltoinkohtelun parissa tehtävä työ.

Kouluttautumalla pidän yllä omaa ammatillisuuttani. Aloitin viime syksynä uusperheneuvojan opinnot, joista valmistun nyt keväällä 05/2023.

Client group

Vastaanotolleni ovat kaikki tervetulleita ikään, sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen, uskontoon tai poliittiseen suuntaukseen katsomatta. Jos koet, että tarvitset ajatusten vaihtoon luotettavaa ihmistä voisin olla sinulle oikea psykoterapeutti.

Työskentelen pääsääntöisesti aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Asiakkaana voit varata ajan kriisi-, tuki- tai neuvontakäynnille, yksilöterapiaan (omakustanteinen), pari- ja perheterapiaan, vanhempain ohjaus- ja tukikäynnille tai seksuaaliterapiaan.

First session price

0.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Huom! EN saa Kelan tukea yksilöterapioihin!

Tuki- tai kriisikäynti/yksilökäynti 95€/60min, 140€/90 min
Seksuaaliterapia 95€/60min, 140€/90 min
Pari/perheterapia 95€/60 min, 140€/90 min
Pari/perheterapeutin yksilökäynti 95€/60min, 140€/90 min

Kela korvaa kuntoutuspsykoterapiaa 16–67-vuotiaille vuoden 2022 alusta seuraavasti:
Pari- ja perhepsykoterapia / 60min 63,91€
Pari ja perhepsykoterapia / 90min 95,87€
Lausunto 22,71€

Tutustumiskäynti 30 min on maksuton.