Home Page / Find Your Therapist / Kalervo Vastinesluoma

Kalervo Vastinesluoma

Psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Tampere, keskusta
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Toimin yksityisenä psykoterapeuttina sekä kelan palvelutuottajana; vaativa lääkinnällinen kuntoutus ja harkinnanvarainen kuntoutus. Pääpaino on ratkaisukeskeisessä ja kognitiivisessa terapiassa johon liittyy mm. mindfulness sekä hypnoterapia. Toimitilani on yksityinen (yksiö keskustassa).
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Additional Training

Crisis and traumas Mindfulness Sexual therapeutic knowledge Hypnosis

About me as a therapist

Laaja koulutus, mielisairaanhoitaja, sis-kir ja psyk. sairaanhoitaja, psykoterapeutti, pitkä työkomeus, psykiatrian kentällä mm aikuispsykiatria, kriisityö, traumat , masennus, syömishäiriöt, ahdistuneisuus, pakko ja paniikkioireet ym. Pitkä elämänkokemus. Minussa on ulottuvuutta, kapasiteettiä ja toimin vahvasti asiakas edellä ja hänen viitekehyksessä.

About my therapy sessions

Keskustellaan, johon liittyy tavoitteellisuus, struktuuri, erilaiset harjoitukset ja mahdollisten kotitehtävien purku. Keskustelussa on pääpaino ratkaisuissa, ajatusten ja tunteiden käsittelyssä. Terapiassa toimitaan asiakas edellä ja hänen viitekehyksessä. Painotetaan voimavaroja, jotka löytyvät asiakkaassa itsessään ennemmin tai myöhemmin, yleensä ennemmin. Istuntoon liittyy mindfullness harjoituksia, metaforia ja hypnoosi harjoituksia

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders
Client group

Pääpaino masennuksessa, ahdistuneisuushäiriöissä, traumat, kriisiterapia, neuropsykiatriset ongelmat, syömishäiriöt, sairauskiriisit.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details