Home Page / Find Your Therapist / Kalervo Vastinesluoma

Kalervo Vastinesluoma

Psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Tampere, keskusta
English Finnish
Customer Groups
Groups Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Toimin yksityisenä psykoterapeuttina sekä kelan palvelutuottajana; vaativa lääkinnällinen kuntoutus ja harkinnanvarainen kuntoutus. Pääpaino on ratkaisukeskeisessä ja kognitiivisessa terapiassa johon liittyy mm. mindfulness sekä hypnoterapia. Toimitilani on yksityinen (yksiö keskustassa).
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Additional Training

Crisis and traumas Mindfulness Sexual therapeutic knowledge Hypnosis

About me as a therapist

Laaja koulutus, mielisairaanhoitaja, sis-kir ja psyk. sairaanhoitaja, psykoterapeutti, pitkä työkomeus, psykiatrian kentällä mm aikuispsykiatria, kriisityö, traumat , masennus, syömishäiriöt, ahdistuneisuus, pakko ja paniikkioireet ym. Pitkä elämänkokemus. Minussa on ulottuvuutta, kapasiteettiä ja toimin vahvasti asiakas edellä ja hänen viitekehyksessä.

About my therapy sessions

Keskustellaan, johon liittyy tavoitteellisuus, struktuuri, erilaiset harjoitukset ja mahdollisten kotitehtävien purku. Keskustelussa on pääpaino ratkaisuissa, ajatusten ja tunteiden käsittelyssä. Terapiassa toimitaan asiakas edellä ja hänen viitekehyksessä. Painotetaan voimavaroja, jotka löytyvät asiakkaassa itsessään ennemmin tai myöhemmin, yleensä ennemmin. Istuntoon liittyy mindfullness harjoituksia, metaforia ja hypnoosi harjoituksia

Issues often worked with
Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Client group

Pääpaino masennuksessa, ahdistuneisuushäiriöissä, traumat, kriisiterapia, neuropsykiatriset ongelmat, syömishäiriöt, sairauskiriisit.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details