Home Page / Find Your Therapist / Kaisa Plomp

Kaisa Plomp

In education Psychiatric staff nurse, Crisis and trauma
Tampere, keskusta
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
If you feel stressed and have traumatic experiences, trauma-psychotherapy will offer a safe method to process your experiences and work towards healing. I am a psychiatric nurse and a deaconess by training and I will finish my trauma psychotherapy studies in summer -24. By nature, I am empathic and peaceful, and as therapist I am contemplative and goal-oriented. I am familiar with working in a multicultural environment and have a personal interest in different cultures.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Additional Training

Crisis and traumas EMDR

About me as a therapist

Luottamus ja aito kiinnostus ovat osa antoisaa vuorovaikutusta. Olen saanut hyvää palautetta ymmärtävästä ja rohkaisevasta vuorovaikutuksesta aikaisemmassa monikulttuurisessa hoitotyössä ja diakonissana.
Toivon sinun löytävän uusia näkökulmia ja ratkaisukeinoja elämääsi. Olen aktiivinen keskustelussa, mutta sinä olet huomion keskipisteenä ja hyvinvointisi on minulle tärkeä asia. Haastavien asioiden keskellä toivoisin sinun kokevan myös tyytyväisyyttä ja miellyttäviä hetkiä.
Olen tehnyt terapiatyötä myös englannin kielellä tai tulkin avulla. Kokemusta minulla on myös työstä erilaisista kulttuuritaustoista tulevien parissa.

About my therapy sessions

Ensimmäisillä kerroilla tutustumme ja etsimme tavoitteet työskentelylle. Mikään kokemus ei ole liian vähäpätöinen jaettavaksi, jos sillä on ollut vaikutusta sinuun ja elämäsi kokemiseen. Vuorovaikutuksellinen keskustelu lisää kykyäsi tunnistaa ja käsitellä piiloon jääneitä tunteita ja sisäisiä ristiriitoja. Itseymmärryksen vahvistuminen mahdollistaa myös muutoksen.
Traumapsykoterapeutin koulutus antaa valmiuksia ymmärtää raskaiden ja traumaattisten elämänkokemusten tuomia erityishaasteita, kuten yksittäiset traumat, häpeä ja kiintymyssuhdehäiriöt. Kiintymyssuhteiden ymmärtämisen koen merkitykselliseksi osaksi terapiaa. Keholliset harjoitukset ja EMDR-silmäliiketerapia ovat usein osa hoitoa. Arvostan myös psykoterapian eri suuntausten hyödyntämistä hoitotyössä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Multiculturalism / immigrants
First session price

50.00

Regular session price

60.00

Pricing details