Home Page / Find Your Therapist / Kaisa Mäkynen

Kaisa Mäkynen

In education Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Espoo, Niittykumpu
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Minun vastaanotolle voi hakeutua, jos sinulle on esimerkiksi ahdistus- tai mielialaoireilua, ihmissuhdevaikeuksia, hankala elämäntilanne tai tarvitset tukea esimerkiksi vanhemmuuteen tai nuoruusiän kehitykseen liittyvissä asioissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Terapeuttina olen aktiivinen ja tutkiva, mutta tarvittaessa myös tilaa antava. Minulle on ensiarvoisen tärkeää luoda tasavertainen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde asiakkaan kanssa. Terapeuttina olen myötätuntoinen, salliva ja asiakasta arvostava. Minulle on tärkeää, että asiakkaalla on vastaanotollani turvallinen olo. En ole vielä Kelan psykoterapeuttien palveluntuottajien rekisterissä.

About my therapy sessions

Hyödynnän työskentelyssäni KKT:n perusmenetelmiä joustavasti, mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian harjoitteita työskentelyssäni. Käytän työssäni aktiivisesti mindfulness-harjoituksia sekä erilaisia rentoutumisharjoituksia. Työskentelyyn kuuluu myös kotitehtävien antaminen. Tarjoan niin lyhyt- kuin pitkäkestoista koulutusterapiaa, jonka tavoitteet määritellään aina yksilöllisesti.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen psykologi, DKT-terapeutti ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksessa 2020-2023. Minulla on pitkä kliininen kokemus nuorten, nuorten aikuisten ja perheiden kanssa työskentelystä erikoissairaanhoidossa. Minulle voit varata ajan psykologin neuvonta-, tuki- ja kriisikäynneille sekä koulutusterapiaan.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla on erilaiset ahdistuneisuus- ja tunteidensäätelyhäiriöt sekä niiden hoito.

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details