Home Page / Find Your Therapist / Kaisa-Leena Suorsa

Kaisa-Leena Suorsa

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Couple therapy
Turku, Vastaanotto Maskussa
Masku, keskusta
Koko suomi, Etäyhteys Koko Suomi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, pari- ja perhepsykoterapeutti. Vastaanotolleni voit tulla millaisella kokoonpanolla haluat. Koen tärkeäksi että vastaanotollani kaikki kokevat tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi. Kelan kuntoutuspsykoterapiaa tarjoan pari- ja perhepsykoterapiana.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen kuunteleva, rauhallinen, myötätuntoinen, aktiivinen mutta myös tilaa antava. Itselleni on tärkeää luoda jokaiselle rauhallinen, turvallinen ja salliva ilmapiiri. Huomioin työssäni seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden moninaisuuden. Toivon luovani ilmapiirin joka mahdollistaa vaikeiden asioiden puheeksi oton turvallisesti. Keskitymme nykyhetkeen ja tulevaan huomioimalla menneisyyden vaikutukset niihin.

About my therapy sessions

Työtä teen kaikkien koulutusteni ja työkokemukseni pohjalta ja sen mukaan mitä asiakas tuo tapaamiseen itselleen tärkeitä teemoja. Tärkeänä pidän kuitenkin jokaisen yksilöllistä kohtaamista ja huomiointia. Pari- ja perhepsykoterapiassa toivon voivani kohdata ja huomioida kaikkia tasapuolisesti kuunnellen ja ymmärtäen asioiden eri puolia.
Kotitehtäviä annan tilanteen ja toiveiden mukaan.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Psychotic disorders Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Olen pitkään alalla ollut ja työskennellyt julkisella puolella yli 10 vuotta nuorisopsykiatrialla sekä yli 10 vuotta aikuispsykiatrialla. Lisäkoulutuksia ja kokemusta on kertynyt vuosien aikana monesta eri asiasta psykiatrian saralla. Sivutoimisena yrittäjänä kokemusta on kertynyt 10 vuotta tarjoten yksilötapaamisia sekä pari- ja perhepsykoterapiaa. Lisäksi olen auktorisoitu seksuaalineuvoja.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

90,00 60min yksilötapaaminen
130,00 90min pari- ja perheterapia