Home Page / Find Your Therapist / Kaarina Rauhala

Kaarina Rauhala

Psychotherapist, Master of Theology, Psychodynamic
Oulu, keskusta
English Swedish Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Minulla on vapaita aikoja Kelan tukemaan tai itsemaksavana lähinnä pitkäkestoiseen psykodynaamiseen psykoterapiaan. Voit varata ajan tästä palvelusta tai viestin kautta. Tutustumiskäynneillä (1-3) arvioimme yhdessä mahdollisuutta aloittaa terapiayhteistyö.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Psychoanalytic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen kuunteleva ja asiakasta kunnioittava. Olen kiinnostunut jokaisen yksilöllisestä elämäntiestä.
Menetelmäni on psykodynaaminen.
Olen työskennellyt monipuolisesti erilaisista taustoista tulevien ja eri-ikäisten ihmisten kanssa. Olen työskennellyt ihmisten kanssa elämänmuutoksissa, surussa ja kriisissä. Olen työskennellyt vankilassa ja sairaalassa.

Olen asunut ja työskennellyt paitsi Suomessa, myös Euroopan ulkopuolella. Olen tottunut työskentelemään eri kulttureista ja eri uskonnoista sekä hengellisistä liikkeistä tulevien ihmisten kanssa. Kunnioitan kaikkia elämänkatsomuksia, uskontoja ja uskonnottomuutta.

Olen suorittanut opintojaksot sekä sairaala- että vankilatyöstä kirkon työntekijänä. Olen suorittanut ryhmänohjausopinnot turvapaikkaa hakevien lasten ja nuorten tukemiseen ryhmässä.

About my therapy sessions

Vastaanotollani lähdemme aina asiakkaan sen hetkisestä tarpeesta. Asiakas tuo aiheet, sen mitä mielessä on tai mikä tuntuu vaikealta ilmaista. Sen pohjalta lähden kuuntelemaan ja tarvittaessa kysymään. Pyrin tilan antamisessa kiireettömyyteen ja vapauteen. Toisen ihmisen kanssa ääneen puhuttuna voi löytää oman, painostamattoman ja uudenlaisenkin näkökulman itseen, elämäntilanteeseen ja valintoihin.

Alkuhaastattelujen perusteella sekä asiakas että minä arvioimme mahdollisuuden yhteistyölle.
Tarjoan psykoterapiaa, selventäviä keskusteluja ja yksittäisiä käyntejä esim. kriisitilanteessa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Multiculturalism / immigrants
Client group

Työskentelen kaikenikäisten aikuisten kanssa.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Tutustumiskäynti on aina omakustanteinen. Psykoterapiakäynneistä on mahdollista saada Kelan tukea lääkärin lähetteen perusteella.