Home Page / Find Your Therapist / Kaarina Rauhala

Kaarina Rauhala

In education Master of Theology, Psychoanalytic
Oulu, Keskusta
English Swedish Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Terapeuttina olen avoin, kiinnostunut, kuunteleva ja asiakasta kunnioittava. Olen rauhallinen, tilaa antava ja tarvittaessa aktiivinen. Haluan auttaa asiakasta löytämään oman äänensä, etsiä omaa tietään ja luoda uutta tulevaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
About me as a therapist

Terapeuttina olen avoin, kiinnostunut, kuunteleva ja asiakasta kunnioittava. Olen kiinnostunut jokaisen yksilöllisestä elämäntiestä, miten se on kulkenut, kuinka se avautuu ja miten mahdollisiin esteisiin tai pudotuksiin voisi suhtautua. Olen rauhallinen, tilaa antava ja tarvittaessa aktiivinen. Haluan auttaa asiakasta löytämään oman äänensä, etsiä omaa tietään ja luoda uutta tulevaan. Toisen ihmisen kanssa ääneen puhuttuna voi löytää oman, painostamattoman ja uudenlaisenkin näkökulman itseen, elämäntilanteeseen ja valintoihin.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Vastaanotollani lähdemme aina asiakkaan sen hetkisestä tarpeesta. Asiakas tuo aiheet, sen mitä mielessä on tai mikä tuntuu vaikealta ilmaista. Sen pohjalta lähden kuuntelemaan ja tarvittaessa kysymään. Pyrin tilan antamisessa kiireettömyyteen ja vapauteen.

Alkuhaastattelujen perusteella sekä asiakas että minä arvioimme mahdollisuuden yhteistyölle. Tarjoan pitkää, vähintään vuoden tai kahden kestävää analyyttistä koulutusterapiaa vähintään kahden viikottaisen tapaamisen tiheydellä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Personal growth and development Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Multiculturalism / immigrants
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt kuunnellen ja rinnalla kulkien erilaisista taustoista tulevien ja eri-ikäisten ihmisten kanssa. Olen työskennellyt ihmisten kanssa elämänmuutoksissa, surussa ja kriisissä.

Olen asunut ja työskennellyt paitsi Suomessa, myös Euroopan ulkopuolella. Olen tottunut työskentelemään eri kulttureista ja eri uskonnoista sekä hengellisistä liikkeistä tulevien ihmisten kanssa. Kunnioitan kaikkia elämänkatsomuksia, uskontoja ja uskonnottomuutta.

Olen suorittanut ensimmäiset opintojaksot sekä sairaala- että vankilatyöstä kirkon työntekijänä. Olen suorittanut ryhmänohjausopinnot turvapaikkaa hakevien lasten ja nuorten tukemiseen ryhmässä.

Client group

Työskentelen kaikenikäisten aikuisten kanssa.

First session price

40.00

Regular session price

40.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.