Home Page / Find Your Therapist / Jutta Lundius

Jutta Lundius

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Family therapy
Hanko, Hanko
Finnish Swedish English
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Tarjoan netin välityksellä luottamuksellista ja ammattitaitoista psykoterapiaa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kohtuuttomat kokemukset, lapsuuden painolastit, parisuhdeongelmat, uusperheen kuviot, erot, menettämisen tuska ja uupumus ovat meille monille elämän arkea.Jokainen tarvitsee joskus tukea.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Recource-oriented family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Koulutukseltani olen psykoterapeutti, työnohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, eroasiantuntija ja uusperheneuvoja. Yrittäjyys, ihmisten ja prosessien johtaminen sekä taloushallinto kuuluu koulutuspohjaani.Olen luonteeltani itseni herra, vapaudesta nauttiva oman tien kulkija, joka syttyy uuden luomisesta. Minun työni kompassi on inhimillinen, ratkaisukeskeinen, teoriapohjaan liittyvä voimavarakeskeinen suunnan näyttäjä. Olen kuunteleva, empaattinen myötäeläjä ja suunnan antaja sinulle kuin sitä tarvitset.Ihmisten mieli ja ihmissuhdesopat ovat aina kiinnostaneet minua. Tutkittua tietoa olen pyrkinyt omaksumaan mutta myös herkkyyttä ja nöyryyttä kohtaamaan itseni ja sen kautta muut ympärilläni.

About my therapy sessions

Tapaamiset skypen tai sähköpostin välityksellä.
Kartoitan huolellisesti tämän hetkiset tarpeesi ja murheesi. Haastan sinut pohtimaan arvoja, elämän eri osa-alueita, tunnemaailmaa sekä tapoja toimia ja reagoida eri tilanteissa. Toimin matalan kynnyksen auttavana tahona. Minulle et tarvitse lähetettä, etkä joudu jonottamaan kun apua tarvitset. Sinä tarvitset toimivan nettiyhteyden ja hetken aikaa itsesi kanssa.

Issues often worked with
Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Anger management Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems
My professional background and knowledge

Työnohjaaja, ero asiantuntija, uusperheneuvoja.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani on etenkin ero kriisit, työuupumus, elämäntapamuutokset, vaikeat ihmissuhteet ja vanhemmuus.

First session price

75.00

Regular session price

75.00

Pricing details