Home Page / Find Your Therapist / Jutta Lundius

Jutta Lundius

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Family therapy
Hanko, Hanko
Finnish Swedish English
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Tarjoan netin välityksellä luottamuksellista ja ammattitaitoista psykoterapiaa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kohtuuttomat kokemukset, lapsuuden painolastit, parisuhdeongelmat, uusperheen kuviot, erot ja uupumus ovat meille monille elämän arkea. Kela pätevyys: pari- ja perheterapia.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Koulutukseltani olen psykoterapeutti, työnohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, eroasiantuntija ja uusperheneuvoja. Yrittäjyys, ihmisten ja prosessien johtaminen sekä taloushallinto kuuluu koulutuspohjaani.Olen luonteeltani itseni herra, vapaudesta nauttiva oman tien kulkija, joka syttyy uuden luomisesta. Minun työni kompassi on inhimillinen, ratkaisukeskeinen, teoriapohjaan liittyvä voimavarakeskeinen suunnan näyttäjä. Olen kuunteleva, empaattinen myötäeläjä ja suunnan antaja sinulle kuin sitä tarvitset.Ihmisten mieli ja ihmissuhdesopat ovat aina kiinnostaneet minua. Tutkittua tietoa olen pyrkinyt omaksumaan mutta myös herkkyyttä ja nöyryyttä kohtaamaan itseni ja sen kautta muut ympärilläni.

About my therapy sessions

Kartoitan huolellisesti tämän hetkiset tarpeesi ja murheesi. Haastan sinut pohtimaan arvoja, elämän eri osa-alueita, tunnemaailmaa sekä tapoja toimia ja reagoida eri tilanteissa. Toimin matalan kynnyksen auttavana tahona. Minulle et tarvitse lähetettä, etkä joudu jonottamaan kun apua tarvitset. Sinä tarvitset toimivan nettiyhteyden ja hetken aikaa itsesi kanssa.

Issues often worked with
Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anger management Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Sexual problems Self-destructive thoughts Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Eating disorders Neuropsychiatric patients Child welfare
My professional background and knowledge

Työnohjaaja, ero asiantuntija, uusperheneuvoja,seksuaalineuvoja,lapsi- ja perhetyön asiantuntija

Client group

Pari- ja perherheet, yksilötapaamiset ja työnohjaus

First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details