Home Page / Find Your Therapist / Juho Reijula

Juho Reijula

In education, Nurse, Couple therapy
Lahti,
Orimattila, Pennala
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Haluatko tulla kuulluksi ja kohdatuksi juuri sellaisena kuin olet? Opiskelen psykoterapeutiksi ja tarjoan siihen liittyen koulutusterapiaa. Olen pari- ja perheterapian koulutuksessa. Otan vastaan Orimattilassa lähellä Lahtea. Pidän yksilö-, pari- ja perhetapaamisia, myös läheisille.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen ja kuunteleva. Terapiatyössä pyrin ennen kaikkea yhteistyöhön asiakkaan kanssa, löytämään voimavaroja sekä uusia näkökulmia nykyhetkessä. Työskentely on asiakaslähtöistä, avointa sekä joustavaa. Otan mielelläni vastaan palautteesi ja toiveesi terapian suhteen. Terapeuttina haluan kohdata asiakkaan kokonaisvaltaisena ihmisenä.

About my therapy sessions

Terapiassa edetään lähtökohdistasi siinä tahdissa, mikä sinusta tuntuu hyvältä. Kuitenkin haluan myös aktiivisesti kannustaa uusien näkökulmien saavuttamisessa. Joskus terapiassa on alkuun hyvä tehdä lyhyitä päämääriä tai askeleita, joita kohti mennä. Samalla taustalla voi olla ajatus isommasta muutoksesta. Muutoksen saavuttaminen ja sen ylläpitäminen voi vaatia aikaa ja haluan tukea sinua siinä. Joskus muutos voi tapahtua nopeastikin. Siksi seuraan ja arvioin terapiaprosessia joka käynnin yhteydessä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness Difficulty sleeping Obsessive-compulsive disorder Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Työkokemukseni on kertynyt vuosien ajalta mielenterveys- sekä päihdetyöstä eri organisaatioissa. Lisäksi olen työskennellyt somatiikan (fyysiset sairaudet) puolella, joten minulle on kertynyt ymmärrystä myös näiden sairauksien vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin.

Client group

Työskentelen aikuisten, parien ja perheiden kanssa.
Tärkeänä osana terapiaa pidän läheisten huomiointia. Tarjoankin tapaamisia myös läheisille. Läheisasiakkuus tarkoittaa, että asiakkaan läheisellä on haasteita elämässään. Läheinen voi olla omainen tai muuten läheiselle tärkeä henkilö. Läheistapaamisilla keskitytään Sinun hyvinvointiisi ja terapiaprosessiin.

Additional information

Vastaanotto sijaitsee Orimattilan Pennalassa. Kotikäyntien mahdollisuus Lahdessa ja Lahden ympäryskunnissa. Kysy rohkeasti!

First session price

20.00

Regular session price

20.00

Pricing details

Paritapaaminen 20€/60min
Kotikäynti 20€