Home Page / Find Your Therapist / Juha Roisko

Juha Roisko

Psychotherapist, Psychiatric nurse, Family therapy
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Helsinki, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
Olen perhepsykoterapeutti ja olen toiminut hoito- ja terapiatyössä yli 30 vuotta. Päätoimisesti olen toiminut perhepsykoterapeuttina vuodesta 2001. Ammattitaitoani olen ylläpitänyt useilla täydennyskoulutuksilla. Erikoistumiskoulutuksena minulla on psykofyysisen psykoterapian menetelmäkoulutus.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Solution-oriented
Additional Training

Body-oriented psychotherapy

About me as a therapist

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni. Olen perhepsykoterapeutti. Työkokemusta minulle on kertynyt päihdehuollossa, aikuispsykiatriassa, erikoissairaanhoidon lastenpsykiatriassa sekä lastensuojelun asiakasperheiden parissa. Lisäksi olen toiminut työnohjaajana ja perhehoitotyön konsulttina terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköissä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Psykoterapian keskeinen elementti on luottamus, joka syntyy ihmistä kuuntelevassa ja kunnioittavassa suhteessa, jossa ihminen tulee aidosti kohdatuksi. Työtäni ohjaavat arvot ovat avoin kohtaaminen, hyväksyminen, yhdenvertaisuus, arvostus ja kunnioitus.
Psykoterapiaprosessissa pyritään synnyttämään yhteisen tutkimisen tila, jossa jokin uusi ja erilainen tulee mahdolliseksi. Parhaimmillaan ihmiselle tai perheelle mahdollistuu uudenlainen ymmärrys itsestä ja itselle merkityksellisistä suhteista ja tärkeistä emotionaalisista asioista.
Uskon, että ihmisellä on kyky nousta vaikeuksien yläpuolelle. Mikä estää sinua nousemasta? Tutkitaan sitä yhdessä.

Issues often worked with
Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Sexual problems Anger management Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Työkokemusta minulle on kertynyt päihdehuollossa, aikuispsykiatriassa, erikoissairaanhoidon lastenpsykiatriassa sekä lastensuojelun asiakasperheiden parissa. Lisäksi olen toiminut työnohjaajana ja perhehoitotyön konsulttina terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköissä. Lisäksi olen erikoistunut kehoterapeuttisiin menetelmiin ammattikorkeakoulun erikoistumislinjalla.

Client group

Työskentelen aikuisten, pariskuntien ja perheiden kanssa sekä yksilö- että perhelähtöisesti.

First session price

105.00

Regular session price

105.00

Pricing details

45 minuuttia 90 euroa ja 60 minuuttia 105 euroa.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.