Home Page / Find Your Therapist / Juha Manninen

Juha Manninen

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Psychoanalytic
Oulu,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments
Minulla on monipuolinen ja laaja kokemus erilaisten mielenterveyteen liittyvien vaikeuksien hoidosta. Psykoterapia suunnitellaan kunkin yksilöllisistä tarpeista lähtien. Voidaan sopia fokusoitu lyhytpsykoterapia tai pitkä mielen toimintaa tutkiva ja sen muuttamiseen keskittyvä analyyttinen terapia.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
About me as a therapist

Psykoterapiassa toimin terapeuttina, joka arvostaa ihmisen tasa-arvoisuutta, itsemääräämisoikeutta ja kunnioitan kuntoutumisprosessia yksilöllisenä tapahtumana. Vahvuutenani on rauhallisuus, analyyttisyys ja oivallusten sanoittaminen. Lyhytpsykoterapiassa toimin yhdessä sovitun mielen toimintaan liittyvän fokuksen ja siihen uusien näkökulmien sanottamisen kautta.

About my therapy sessions

Vastaanotolla keskustellaan mielen toiminnasta, rakenteesta ja uusien toimintamallien mahdollisuuksista. Pitkässä psykoterapiassa korostuu kuntoutumisprosessi ja siihen vaikuttava yksilöllinen rytmi ja tahti. Lyhytpsykoterapia on yhdessä sovitun fokuksen kanssa työskentelyä, jossa voidaan tarvittaessa myös käyttää mielikuvaharjoitteita ja tehtäviä hyödyksi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Sexual problems Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions
First session price

99.00

Regular session price

99.00

Pricing details

Peruttamatta jätetty aika (alle 24h) laskutetaan täysimääräisenä 99€.