Home Page / Find Your Therapist / Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Psychotherapist, Master of Arts (Education), Cognitive
Tampere, keskusta
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen valmistunut Helsingin yliopistosta psykoterapeutiksi. Olen suorittanut kognitiivis-integratiivisen psykoterapian koulutusohjelman, joka keskitttyy kolmannen aallon kognitiivisiin terapioihin, unohtamatta työotteen perustaa. Työhuoneeni on keskustassa osoitteessa Kauppakatu 11 C.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Työurani aikana olen tehnyt paljon terapeuttista työtä ihmisten kanssa, jotka eivät ole omin avuin selvinneet suhteessa ympäristöön tai itseensä. Olemme onnistuneet ylittämään esteitä terapiassa, kun olemme asiakkaan kanssa tehneet työtä työparina. Minulla ei ole ratkaisuja kaikkiin elämän ongelmiin ja kuitenkin niiden kanssa voi elää? Ehkä se on mahdollista? Minä uskon, että se on mahdollista ja ymmärrän hyvin, ettei se riitä sinulle. En esitä yksinkertaisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin tai tee asioista monimutkaisempia, kuin ne ovat. Jos toivot tasa-arvoista terapiasuhdetta, voit ottaa yhteyttä minuun, minulla on vapaita aikoja kalenterissa.

About my therapy sessions

Pyritään tekemään sitä, mikä toimii. Tarkistellaan välitehtäviä, tehdään mielikuva-, mindfulness- tai rooliharjoituksia. Puhutaan ja hengitellään kivuliaita tunteita yhdessä, silloin siedetään hiukan enemmän ja ruokitaan toivoa. Joskus asiat etenevät nopeasti, toisinaan ollaan jumissa. Tarkoitus on kuitenkin tavalla tai toisella fokusoitua ensisijaisesti tähän hetkeen ja sen ongelmiin, jos tämä hetki vaatii menneisyyden ymmärtämistä ja oikeuttamista, menemme sinne. Pyritään yhdessä siihen, että menemme oikeaan ilmansuuntaan tai huomataan hyvissä ajoin, jos kompassi on rikki.

terveisin

Juha

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
First session price

45.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Ota yhteyttä, jos jokin asia mietityttää tai jäi esittelystä epäselväksi. Kaikki vapaat ajat eivät ole Minduun kalenterissa. Ennen tutustumiskäyntiä voimme tehdä jo hiukan pohjatyötä viestien välityksellä, jos koet sen luontevaksi ja/tai neuvotella käytännön järjestelyistä.