Home Page / Find Your Therapist / Juha-Matti Pajula

Juha-Matti Pajula

Psychotherapist, Psychiatric nurse, Crisis and trauma
Raisio, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen kokenut ja osaava terapeutti, ja olen työskennellyt sekä yksilö- että parisuhdetyössä hyvin moninaisten asiakastilanteiden parissa. Pitkä kokemustausta takaa osaavan ja asiantuntevan terapiatyöskentelyn. Työskentelen erityisesti kriisi- ja traumapsykoterapian kysymysten äärellä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment

About me as a therapist

Olen aktiivinen, jokaisesta asiakkaasta ja elämäntilanteesta aidosti kiinnostunut kuuntelija, rauhallinen, salliva ja ymmärtävä. Työotteeni on tutkiva, otan huomioon eri näkökulmat ja tarkastelen asioita kokonaisvaltaisella otteella. Vahvuuksiani ovat kuuntelemisen taito, turvallinen läsnäolo, aito kohtaaminen ja yksilöä arvostava ote. Ymmärrän ja pohdin eri näkökulmia, mutta avaan uusia ovia asiakkaan oman itsensä ja tilanteensa käsittelemiseen.

About my therapy sessions

Vastaanotollani tärkeintä on aito, rehellinen ja vuorovaikutteinen keskustelu minun ja asiakkaani välillä. Keskustelemme niistä kysymyksistä ja aiheista, joita asiakas juuri tilanteeseen tullessaan pohtii. Olen joustava ja tapani toimia on varma ja turvallinen. Joka istunnolle voit tulla varmana siitä, että olen intensiivisesti läsnä juuri siinä tilanteessa ja hetkessä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Personal growth and development Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Child welfare Multiculturalism / immigrants
First session price

65.00

Regular session price

80.00

Pricing details