Home Page / Find Your Therapist / Johanna Vija

Johanna Vija

Psychotherapist, Physiotherapist, Crisis and trauma
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Tarjoan traumatietoista kehon ja mielen yhteyden huomioivaa yksilöpsykoterapiaa Helsingin keskustassa Annankadulla. Mahdollisuus eripituisille terapiajaksoille itsemaksavana, vakuutusyhtiön maksamana tai Kelan kuntoutuspsykoterapiana. Syksy -24 vapautumassa paikkoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

EMDR Art therapy Body-oriented psychotherapy Crisis and traumas Supporting attachment

About me as a therapist

Terapeuttina olen kuunteleva, joustava ja lämmin. Tärkeää minulle on aito, rehellinen ja läsnä oleva kohtaaminen sekä luottamus. Oman menneisyyden vaikutus nykypäivään, sosiaalisiin suhteisiin ja minäkuvaan saattaa näyttäytyä myös erilaisina kehollisina oireina. Halu ymmärtää omia tunteita, kehoa ja omaa käytöstä ovat yleisiä syitä hakeutua vastaanotolle. Vahvuuteni on keho–mieli-yhteyden laaja-alainen ymmärrys ja sen huomioiminen työskentelyssä. Olen kiinnostunut luovuuden ja mielikuvatyöskentelyn tuomista mahdollisuuksista osana psykoterapiaprosessia. Psykoterapiakoulutuksessani olen erikoistunut vakaviin kiintymyssuhdetraumoihin.

About my therapy sessions

Työskentely on traumatietoista, keho-orientoitunutta ja perustuu luottamukselliseen ja turvalliseen terapiasuhteeseen. Terapian alussa sovimme yhdessä elämäntilanteeseesi sopivan käyntitiheyden ja työskentelyn tavoitteet. Terapiassa huomioidaan tämänhetkinen tilanteesi, ajatuksesi ja tunteesi sekä keholliset aistimuksesi, sekä miten aikaisempi elämäsi ja ihmissuhteesi vaikuttavat nykyisyyteen. Keskustelun lisäksi voidaan hyödyntää sovitusti myös kehollisia tai luovia harjoituksia.

Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä pohtia, miten juuri sinä voisit hyötyä traumapsykoterapiasta. Toimipisteeni sijaitsee Annankadulla Helsingissä. Mahdollisuus myös tulkkiavusteiseen terapiaan.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness Eating disorders Gender or Sexual-Identity Questions
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders
My professional background and knowledge

Lisäkoulutukset:
Tanssi-liiketerapeutti / Dance Movement Psychotherapist; MA Goldsmiths University of London
Sensomotorinen Psykoterapia, taso 1
EMDR taso 1 ja 2

Client group

Työskentelen aikuisten ja nuorten aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani on traumojen hoito, luovatyöskentely ja kehollisuus osana psykoterapiaprosessia.

First session price

110.00

Regular session price

120.00

Pricing details