Home Page / Find Your Therapist / Johanna Vija

Johanna Vija

In education Physiotherapist, Crisis and trauma
Helsinki, Sörnäinen
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Kaipaatko tukea itsetuntemuksesi lisäämiseen ja elämänlaatusi parantamiseen? Tarjoan traumatietoista kehon ja mielen yhteyden huomioivaa yksilöterapiaa Helsingin Sörnäisissä. Terapia on osa traumapsykoterapeutin opintojani. Mahdollisuus myös pitkiin terapiaprosesseihin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
  • Psychodynamic
Additional Training

Art therapy Body-oriented psychotherapy EMDR

About me as a therapist

Olen ammatiltani psykodynaaminen tanssi-liiketerapeutti ja psykomotoriikkaan erikoistunut fysioterapeutti. Olen työskennellyt lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Tällä hetkellä olen traumapsykoterapiakoulutuksessa Oulun yliopiston opinnoissa Helsingissä ja erikoistun vakaviin kiintymyssuhdetraumoihin.

Terapeuttina olen kuunteleva, joustava ja lämmin. Tärkeää minulle on aito, rehellinen ja läsnä oleva kohtaaminen sekä luottamus. Olen kiinnostunut myös luovuuden ja mielikuvatyöskentelyn tuomista mahdollisuuksista osana psykoterapiaprosessia. Oman menneisyyden vaikutus nykypäivään, sosiaalisiin suhteisiin ja minäkuvaan saattaa näyttäytyä myös erilaisina kehollisina oireina. Halu ymmärtää omia tunteita, kehoa ja omaa käytöstä ovat yleisiä syitä hakeutua vastaanotolle. Vahvuuteni on keho–mieli-yhteyden laaja-alainen ymmärrys ja sen huomioiminen työskentelyssä.

About my therapy sessions

Työskentely on traumatietoista, keho-orientoitunutta ja perustuu luottamukselliseen ja turvalliseen terapiasuhteeseen. Terapian alussa sovimme yhdessä elämäntilanteeseesi sopivan käyntitiheyden ja työskentelyn tavoitteet. Terapiassa huomioidaan tämänhetkinen tilanteesi, ajatuksesi ja tunteesi sekä keholliset aistimuksesi, sekä miten aikaisempi elämäsi ja ihmissuhteesi vaikuttavat nykyisyyteen. Keskustelun lisäksi voidaan hyödyntää sovitusti myös kehollisia harjoituksia.

Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä pohtia, miten juuri sinä voisit hyötyä traumaterapiasta. Toimipisteeni sijaitsee Sörnäisissä Helsingissä. Tällä hetkellä minulla on muutama paikka vapaana pitkäkestoiseen terapiaan (sitoutuminen väh. 2 vuotta) ja lyhytterapiaan (10–12 käyntikertaa). Terapiat toteutetaan koulutuspsykoterapiana.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Lisäkoulutukset:
Tanssi-liiketerapia / Dance Movement Psychotherapist; MA Goldsmiths University of London
Sensomotorinen Psykoterapia, taso 1

Client group

Työskentelen aikuisten ja nuorten aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani on traumat (akuutit, kompleksiset), dissosiaatio-oireet.

First session price

35.00

Regular session price

59.00

Pricing details