Home Page / Find Your Therapist / Johanna Seppälä

Johanna Seppälä

In education Public health nurse, Solution-oriented
Etäyhteydellä koko Suomi,
Hämeenlinna, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen läsnäoleva, empaattinen, kuunteleva ja ratkaisukeskeinen. Autan asiakasta löytämään omia voimavarojaan ja pääsemään eteenpäin hänelle sopivalla tavalla. Pitkän työterveyshoitajan työkokemuksen vuoksi minulla on vahva asiantuntemus varsinkin työkykyyn ja työssäjaksamiseen liittyvissä asioissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Olen läsnäoleva, empaattinen, kuunteleva ja ratkaisukeskeinen. Autan asiakasta löytämään omia voimavarojaan ja pääsemään eteenpäin hänelle sopivalla tavalla. Pitkän työterveyshoitajan työkokemuksen vuoksi minulla on vahva asiantuntemus varsinkin työkykyyn ja työssäjaksamiseen liittyvissä asioissa. Erityisosaamisena minulla on lääkkeettömän unenhuollon koulutus.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Istunnoilla haetaan aktiivisesti asiakkaan tavoitteiden mukaisia ratkaisuja. Tutkimme yhdessä erilaisia mahdollisuuksia ja keinoja päästä tavoitteeseen. Asiakkaan voimavarat ja vahvuudet ovat tärkeässä roolissa. Rehellinen vuorovaikutus asiakkaan ja terapeutin välillä on tärkeää, siksi keskustelemme terapian edetessä terapian tuloksellisuudesta ja muutostarpeista.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen taustakoulutukseltani työterveyshoitaja ja siksi omaan vahvan asiantuntemuksen työhön liittyvissä haasteissa ja ammatillisissa käännekohdissa. Olen työskennellyt työterveyshuollossa vuodesta 2005 lähtien. Olen ohjannut unettomuusoireita kokevia ihmisiä sekä ryhmissä että yksilövastaanotoilla. Valmistun ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi 12/2022.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani ovat erityisesti työhön liittyvät haasteet sekä lääkkeetön unenhuolto.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.