Home Page / Find Your Therapist / Johanna Seppälä

Johanna Seppälä

Psychotherapist, Public health nurse, Solution-oriented
Hämeenlinna, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
Olen läsnäoleva, empaattinen, kuunteleva ja ratkaisukeskeinen. Autan asiakasta löytämään omia voimavarojaan ja pääsemään eteenpäin hänelle sopivalla tavalla. Pitkän työterveyshoitajan työkokemuksen vuoksi minulla on vahva asiantuntemus varsinkin työkykyyn ja työssäjaksamiseen liittyvissä asioissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Olen läsnäoleva, empaattinen, kuunteleva ja ratkaisukeskeinen. Autan asiakasta löytämään omia voimavarojaan ja pääsemään eteenpäin hänelle sopivalla tavalla. Pitkän työterveyshoitajan työkokemuksen vuoksi minulla on vahva asiantuntemus varsinkin työkykyyn ja työssäjaksamiseen liittyvissä asioissa. Erityisosaamisena minulla on lääkkeettömän unenhuollon koulutus.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Istunnoilla haetaan aktiivisesti asiakkaan tavoitteiden mukaisia ratkaisuja. Tutkimme yhdessä erilaisia mahdollisuuksia ja keinoja päästä tavoitteeseen. Asiakkaan voimavarat ja vahvuudet ovat tärkeässä roolissa. Rehellinen vuorovaikutus asiakkaan ja terapeutin välillä on tärkeää, siksi keskustelemme terapian edetessä terapian tuloksellisuudesta ja muutostarpeista.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen taustakoulutukseltani työterveyshoitaja ja siksi omaan vahvan asiantuntemuksen työhön liittyvissä haasteissa ja ammatillisissa käännekohdissa. Olen työskennellyt työterveyshuollossa vuodesta 2005 lähtien. Olen ohjannut unettomuusoireita kokevia ihmisiä sekä ryhmissä että yksilövastaanotoilla.

Client group

Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani ovat erityisesti työhön liittyvät haasteet sekä lääkkeetön unenhuolto.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.