Home Page / Find Your Therapist / Johanna Seppälä

Johanna Seppälä

In education Occupational health nurse, Solution-oriented
Hattula, Hämeenlinna,
English Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi. Peruskoulutukseltani olen työterveyshoitaja ja minulla on 14 vuoden työkokemus työterveyshuollosta. Otan vastaan asiakkaita Hattulassa Hämeenlinnan kupeessa maalaismaisemassa. Tapaamiset voidaan sopia myös luontoon tai talliin eläinten luokse.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Olen läsnäoleva, empaattinen, kuunteleva ja ratkaisukeskeinen. Autan asiakasta löytämään omia voimavarojaan ja pääsemään eteenpäin hänelle sopivalla tavalla. Pitkän työterveyshoitajan työkokemuksen vuoksi minulla on vahva asiantuntemus varsinkin työkykyyn ja työssäjaksamiseen liittyvissä asioissa. Erityisosaamisena minulla on Työterveyslaitoksen lääkkeettömän unenhuollon koulutus. Ohjaan univaikeuksista kärsiviä ihmisiä sekä yksilövastaanotolla että uniryhmissä.

About my therapy sessions

Istunnolla keskitytään asiakkaan voimavaroihin ja ratkaisujen löytämiseen luottamuksellisessa ilmapiirissä. Etsimme luovasti jokaiselle asiakkaalle sopivia keinoja päästä eteenpäin. Luonto ja eläimet voivat auttaa asiakasta monella tavalla, siksi tapaan mielelläni asiakkaan luonnossa tai eläinten luona. Eläinten kanssa tapaamiset voivat olla myös osittain toiminnallisia, joka sopii usein varsinkin nuorille.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Challenging life situation Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

30.00

Regular session price

45.00

Pricing details