Home Page / Find Your Therapist / Johanna Peltoniemi

Johanna Peltoniemi

In education Psychologist, Cognitive
Turku,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen koulutukseltani psykologi ja opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi (12/2025). Vastaanotolleni voit hakeutua mm. erilaisiin mielialaoireiluun, ahdistuneisuuteen ja tunnesäätelyn liittyvien haasteiden kanssa. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa sekä psykologikäyntejä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT)

About me as a therapist

Olen terapeuttina lämmin ja läsnäoleva. Työskentelyotteeni on aktiivinen. Työssä minulle on ensisijaista edetä asiakkaalle sopivassa tahdissa ja kunnioittaa asiakkaan omia rajoja ja toiveita hoidon sisällöstä. Arvostan tasa-arvoista työskentelysuhdetta ja työskentelyssäni keskeistä on edetä juuri asiakkaille ensisijaisia tavoitteita kohti. Vastaanotollani tulet kohdatuksi omana itsenäsi.

About my therapy sessions

Työskentely pohjautuu kognitiivisen viitekehyksen periaatteisiin. Keskeistä käynneillä on pohtia ajatusmallien ja uskomusten yhteyttä tunteisiin ja käyttäytymiseen. Istuntoihin voidaan yhdistää esimerkiksi skeematerapeuttista työskentelyä tai käyttäytymisterapeuttisia interventioita. Kaikki terapiajaksot suunnitellaan aina juuri kyseisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopiviksi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Anger management Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Obsessive-compulsive disorder Personality disorders
My professional background and knowledge

Olen valmistunut psykologiksi, PsM, vuonna 2014. Tämän jälkeen olen työskennellyt lähinnä erikoissairaanhoidossa erilaisten mielialahäiriöiden parissa. Olen kouluttautunut dialaktisen käyttäytymisterapian menetelmiin ja tätä kautta olen työskennellyt paljon tunnesäätelyn vaikeuksista kärsivien ihmisten kanssa.

First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details

Koulutuspsykoterapia 55 e/ 45 min. Psykologikäynti 85 e/ 45 min. Olen kouluttautumassa psykoterapeutiksi, joten vastaanotostani ei ole mahdollista saada kelakorvausta.