Home Page / Find Your Therapist / Johanna Niiranen

Johanna Niiranen

In education Nurse, Crisis and trauma
Etäyhteydellä koko Suomi,
Pieksämäki, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen AMK sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja ja teen EMDR-terapiaa. Opiskelen parhaillaan Oulun yliopistossa traumapsykoterapeutiksi ja valmistumassa 05/2024.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Additional Training

EMDR Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen rauhallinen, tilaa antava terapeutti ja asiakkaan kokemus kuulluksi tulemisesta ja toimiva tasa-arvoinen yhteistyö on kaikista tärkeintä. Vahvuuteni on aito läsnäolo ja ratkaisukeskeisyys. Työskentelyotteeni on avoimen utelias asiakkaan arvostamista unohtamatta. Olen empaattinen, salliva sekä positiivinen ja minulle on tärkeää asiakkaan asettama tavoite ja sitä kohti aktiivisesti yhdessä työskentely.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Ensimmäisellä kerralla on tärkeää kuunnella asiakkaan tarinaa ja luoda tavoite käynneille, sekä sopia käytänteistä. Olen hyvin ratkaisukeskeinen terapeutti, mutta traumatausta ja siihen mahdollisesti liittyvät dissosiaatio-oireet, elämäntarina, eri osien kanssa työskentely ja kiintymyssuhde ovat usein vastaanotollani tarkasteltavana. Käytän myös mielelläni asiakkaan kanssa yhdessä sopien kehollisia menetelmiä ja EMDR-terapiaa. EMDR on toimiva menetelmä traumaattisten tapahtumien aiheuttamien muistojen sekä traumaperäisen stressihäiriön hoidossa. EMDR antaa mahdollisuuden vaikeiden kokemusten ja nykyisyyttä häiritsevien muistojen työstämiseen ja voi merkittävästi nopeuttaa toipumista.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt aikuis- ja vanhuspsykiatriassa, sekä osastolla- että avopuolella, nuorten mielenterveystyöryhmässä ja perheneuvolassa.

Client group

Otan vastaan sekä aikuisia, että nuoria.

First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.