Home Page / Find Your Therapist / Johanna Niiranen

Johanna Niiranen

In education Nurse, Crisis and trauma
JYVÄSKYLÄ,
Finnish
Customer Groups
Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen AMK sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja neuropsykiatrinen valmentaja. Opiskelen Oulun yliopistossa traumapsykotetapiaa. Olen työskennellyt perheneuvolassa, nuorten työryhmässä sekä aikuis- ja vanhuspsykiatriassa, joten kaikki ikäryhmät ovat vastaanotolleni tervetulleita .
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
  • Solution-oriented
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen rauhallinen, tilaa antava terapeutti ja asiakkaan kokemus kuulluksi tulemisesta ja toimiva tasa-arvoinen yhteistyö on kaikista tärkeintä. Vahvuuteni on aito läsnäolo ja ratkaisukeskeisyys. Työskentelyotteeni on avoimen utelias asiakkaan arvostamista unohtamatta. Olen empaattinen, salliva sekä positiivinen ja minulle on tärkeää asiakkaan asettama tavoite ja sitä kohti aktiivisesti yhdessä työskentely.

About my therapy sessions

Ensimmäisellä kerralla on tärkeää kuunnella asiakkaan tarinaa ja luoda tavoite käynneille, sekä sopia käytänteistä. Olen vahvasti ratkaisukeskeinen terapeutti, mutta koska opiskelen traumapsykoterapiaa, niin elämäntarina, eri osien kanssa työskentely ja kiintymyssuhde voi hyvinkin olla tarkastelun kohteena. Käytän myös mielelläni vastaanotolla asiakkaan kanssa yhdessä sopien myös kuvia, asioiden havainnollistamista fläpille ja kehollisia menetelmiä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Additional information

Jos tarvetta ilta-aikoihin, niin niitä teen pääsääntöisesti etänä.

First session price

45.00

Regular session price

45.00

Pricing details