Home Page / Find Your Therapist / Jasmin Jenkins

Jasmin Jenkins

Psychotherapist, Social worker, Integrative
Helsinki, Kamppi
English Finnish
Customer Groups
Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Olen pari- ja perhepsykoterapeutti, sosiaalityöntekijä ja perheasioiden sovittelija Helsingistä. Vietetään yhdessä hetki sinulle tärkeiden asioiden parissa suomeksi tai englanniksi. Minä olen sinua ammattilaisena kuuntelemassa, tukemassa ja tarjoamassa turvallisen paikan psykoterapiaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Art therapy

About me as a therapist

Tule viettämään kanssani hetki sinulle tärkeiden asioiden parissa suomeksi tai englanniksi. Psykoterapeuttina kuuntelen, tuen ja tarjoan sinulle turvallisen paikan terapeuttiseen keskusteluun yksilönä tai parina/perheenä pari- ja perhepsykoterapiaan. Meille kaikille tulee elämässämme vastaan tilanteita ja hetkiä, jolloin tarvitsemme erityistä ymmärrystä ja toisen läsnäoloa.

Erityisosaamiseeni kuuluu parisuhteen eri vaiheiden tukeminen, ihmissuhdehaasteet, vanhemmaksi tulo ja siihen kasvaminen kumppanin kanssa, eroauttaminen tai sen pohtiminen. Haluan auttaa ymmärtämään ja rohkaista tutkimaan, mitä erilaiset vaiheet elämässä tarkoittavat sekä tarjota psykoterapeuttista apua erilaisiin elämänvaiheisiin ennaltaehkäisevästi tai kriisin ollessa päällä. Pysähdytään keskellä elämän merkityksellisiä hetkiä näiden teemojen äärelle yhdessä.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Integratiivinen pari- ja perheterapia on tavoitteellista hoitoa, jonka aikana syvennytään vuorovaikutuksen, tunteiden ja itselle tärkeiden teemojen äärelle. Keskusteluapua voi hakea itselle sopivassa hetkessä. Tapaamisissa pidän tärkeänä turvallista ja luotettavaa ilmapiiriä, missä jokaisella on mahdollisuus tuoda omia toiveita, tunteita ja ajatuksia esiin. Oleellista on, että löydämme yhdessä sopivan tavan toimia ja työskennellä. Tärkeintä on, että teille tärkeät asiat tulevat huomioiduksi ja että teillä on hyvä ja turvallista olla. Integratiivinen koulutukseni mahdollistaa eri menetelmien hyödyntämisen psykoterapiassa.

Issues often worked with
Relationship problems Challenging life situation Challenges in parenting Sexual problems
My professional background and knowledge

• Valtiotieteiden maisteri, sosiaalityö. Helsingin Yliopisto, Valtiotieteellinen tiedekunta.
• Meneillään oleva pari- ja perhepsykoterapiakoulutus, Jyväskylän yliopisto. Valmistumisvuosi 2022.
• Vaihtovuosi Sydneyn yliopistossa 2015.
• Perheasioiden sovittelijan perusopinnot.
• Taideterapian menetelmäkoulutus, Ihmissuhdetyö Ry.
• Työkokemus perheneuvolan sosiaalityöntekijänä ja perheasioiden sovittelijana. Tämän lisäksi työkokemus eri sosiaalityön tehtävistä mm. sairaalan sosiaalityö ja lastensuojelu.

Client group

Työskentelen parien ja perheiden kanssa. Kiinnostuksenani on etenkin parisuhde- ja vanhemmuushaasteet.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.