Home Page / Find Your Therapist / Jasmin Jenkins

Jasmin Jenkins

In education Social worker, Other
Helsinki, Kamppi
English Finnish
Customer Groups
Families Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen perheneuvolan sosiaalityöntekijä, pari-ja perhepsykoterapeuttiopiskelija Helsingistä. Vietetään yhdessä hetki sinulle tärkeiden asioiden parissa suomeksi tai englanniksi. Minä olen sinua ammattilaisena kuuntelemassa, tukemassa ja tarjoamassa turvallisen paikan terapeuttiseen keskusteluun.
Psychotherapeutic Orientation
  • Other
Additional Training

Art therapy

About me as a therapist

Olen perheneuvolan sosiaalityöntekijä, pari- ja perhepsykoterapeuttiopiskelija, vaimo ja äiti. Olen kiinnostunut ihmisten erilaisista tarinoista, tunteista ja ajatuksista. Tällä hetkellä opiskelen pari- ja perhepsykoterapeutiksi Jyväskylän yliopistossa. Työni ja opintojen kautta olen päässyt kohtamaan ja tukemaan ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Tärkeimmäksi koen ihmisten auttamisen, aidon kohtaamisen ja ymmärryksen tuottamisen ihmismielestä sekä -suhteista.

Meille kaikille tulee vastaan tilanteita ja hetkiä, jolloin tarvitsemme erityistä ymmärrystä ja toisen läsnäoloa. Erityisosaamiseeni kuuluu parisuhteen eri vaiheiden tukeminen, vanhemmaksi tulo ja siihen kasvaminen kumppanin kanssa sekä eroauttaminen. Haluan auttaa ymmärtämään ja rohkaista tutkimaan, mitä erilaiset vaiheet elämässä tarkoittavat sekä tarjota terapeuttista apua erilaisiin elämänvaiheisiin ennaltaehkäisevästi tai kriisin ollessa päällä.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Tarjoan palveluita pari- ja perhepsykoterapiaopiskelijana ja sosiaalityöntekijänä. Systeeminen pari- ja perheterapia on tavoitteellista hoitoa, jonka aikana syvennytään vuorovaikutuksen, tunteiden ja itselle tärkeiden teemojen äärelle. Keskusteluapua voi hakea itselle sopivassa hetkessä. Tapaamisissa pidän tärkeänä turvallista ja luotettavaa ilmapiiriä, missä jokaisella on mahdollisuus tuoda omia toiveita, tunteita ja ajatuksia esiin. Oleellista on, että löydämme yhdessä sopivan tavan toimia ja työskennellä. Tärkeintä on, että teille tärkeät asiat tulevat huomioiduksi ja että teillä on hyvä ja turvallista olla.

Issues often worked with
Sexual problems Challenges in parenting Challenging life situation Relationship problems
My professional background and knowledge

• Valtiotieteiden maisteri, sosiaalityö. Helsingin Yliopisto, Valtiotieteellinen tiedekunta.
• Meneillään oleva pari- ja perhepsykoterapiakoulutus, Jyväskylän yliopisto. Valmistumisvuosi 2022.
• Vaihtovuosi Sydneyn yliopistossa 2015.
• Perheasioiden sovittelijan perusopinnot.
• Taideterapian menetelmäkoulutus, Ihmissuhdetyö Ry.
• Työkokemus perheneuvolan sosiaalityöntekijänä ja perheasioiden sovittelijana. Tämän lisäksi työkokemus eri sosiaalityön tehtävistä mm. sairaalan sosiaalityö ja lastensuojelu.

Client group

Työskentelen parien ja perheiden kanssa. Kiinnostuksenani on etenkin parisuhde- ja vanhemmuushaasteet.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.