Home Page / Find Your Therapist / Janne Pöyhtäri

Janne Pöyhtäri

Psychotherapist, Nurse, Family therapy
Videotapaaminen,
Tampere, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
Tarjoan: - Tehokasta pari- ja perheterapiaa elämän eri vaiheisiin sekä terästystä vanhemmuuden taitoihin. - Keskusteluapua ja henkilökohtaisia valmennuskäyntejä yksin vastaanotolle hakeutuville. - Lyhytterapiaa vakuutusyhtiön tai työterveyden maksusitoumuksella maksaville asiakkaille.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT)

About me as a therapist

Olen taito- ja voimavarakeskeinen terapeutti jonka työskentely pyrkii perustumaan tilanteen mahdollisimman täsmälliseen analysointiin. Selkeä ymmärrys tilanteesta mahdollistaa päätöksenteon ja mahdollisen muutoksen suunnittelun. Vuorovaikutuksessa olen rehellinen ja avoin. Olen myös kokemukseni perusteella huomannut että rauhallinen ja jämäkkä toiminta on lopputuloksen kannalta tehokkainta. En pelkää kipukohtien lähestymistä. Se ei ole aina mukavaa, mutta vie taatusti kohti muutosta.

About my therapy sessions

Antamani terapia tähtää aina muutokseen. Mikä muu tahansa on parempi vaihtoehto kuin jatkuva kärsimys ja toimimattomien ratkaisumallien toistaminen. Pyrin auttamaan asiakkaitani luopumaan vaikeuksia aiheuttavista vuorovaikutus- ja toimintamalleista sekä omaksumaan ja harjoittelemaan taitavampaa käyttäytymistä ja vuorovaikutusta.

Suosittelen vastaanotolleni hakeutuville verkkokurssia: https://www.trainingskills.fi/puhetta-parisuhteeseen/ (kopioi linkki selaimen osoiteriville)
Lyhyellä verkkokurssilla saat ymmärrystä toimivan ja tehokkaan vuorovaikutuksen teoriasta, opiskelu tukee ja tehostaa työskentelyä kanssani.

Työskentely sisältää vastaanotolla (tai videovälitteisesti) tapahtuvaa vuorovaikutushoitoa sekä joskus harjoituksia ja/tai kotitehtäviä.

Tarpeen mukaan teen myös kotikäyntejä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Anger management Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personality disorders Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Self-destructive thoughts Hurting yourself
Areas of Specialization
Personality disorders Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen valmistunut psykoterapeutiksi 2008 ja toimin psykoterapeuttina sivutoimisesti. Päätyöni on Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian klinikassa perhe- ja pikkulapsipsykiatrian yksikössä, jossa teen mm. perhe- ja pariterapiaa, perhetutkimuksia sekä kriisikonsultaatioita vastasyntyneiden teho-osastolle ja lasten teho-osastolle (työskentelyä kriisissä olevien vanhempien kanssa).

Dialektiseen käyttäytymisterapiaan olen kouluttautunut peruskurssilla Tampereen yliopistollisen sairaalan järjestämässä koulutuksessa 2011, ja jatkokouluttautunut useilla lyhyemmillä koulutuksilla tämän jälkeen. Ohjaan myös vanhempien taitoryhmiä (DKT) sekä lasten taitoryhmiä (DKT).

Työkokemusta minulla on on 1996 lähtien aikuispsykiatriasta, nuorisopsykiatriasta ja 2008 lähtien lastenpsykiatriasta. Aina keskeisenä lähestymiskulmana työskentelyssäni ovat olleet perheet ja parisuhteet, vuorovaikutus ja taidot.

Client group

Vastaanotolleni hakeutuu usein ihmisiä...
- joilla on parisuhteessa riitaisuutta.
- jotka miettivät eroa.
- ovat eroamassa, mutta eivät tiedä miten siihen ovat päätyneet tai miten tekisivät sen fiksusti.
- joilla on haasteita liittyen lasten käyttäytymiseen tai omaan vanhemmuuteen.
- haluavat edetä omassa elämässään tehokkaammin.
- jotka kokevat että eivät ole elämänvalintojensa tai arvojensa vuoksi hyväksyttyjä.
- jotka eivät tiedä missä tulisivat autetuiksi. (Ohjaan mielelläni ihmisiä parhaan kykyni mukaan eteenpäin parhaan avun äärelle.)

Additional information

Suosittelen vastaanotolleni verkkokurssia työskentelyn tueksi: https://www.trainingskills.fi/puhetta-parisuhteeseen/ (kopioi linkki selaimen osoiteriville)
Lyhyellä verkkokurssilla saat ymmärrystä toimivan ja tehokkaan vuorovaikutuksen teoriasta, opiskelu tukee ja tehostaa työskentelyä kanssani.

First session price

110.00

Regular session price

110.00

Pricing details

75 min / 110 e
Maksutavat ovat käteinen, MobilePay tai tilisiirto. Ensikäynnin jälkeen myös lasku.