Home Page / Find Your Therapist / Janne Frimodig

Janne Frimodig

In education Nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Järvenpää,
English Finnish
Customer Groups
Children under 13y Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan koulutuspsykoterapioita aikuisille, nuorille ja lapsille. Minulla on 20 vuoden kokemus mielenterveystyöstä ja nyt opiskelen psykoterapeutiksi Tampereen yliopistossa. Vapaana aika keskiviikko iltana. (ei Kelan / HUSin / vakuutusyhtiöiden pätevyyttä)
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Psykoterapeuttina olen aktiivinen, mutta tilaa antava. Työotteeni on empaattinen, ja ymmärtäväinen, mutta siitä huolimatta nostan esiin asioita, jotka vaativat mielestäni lähempää tarkastelua. Vastaanotollani asiakas voi puhua asioistaan luottamuksellisesti ja avoimesti. Voit tulla keskustelemaan mistä tahansa asiasta. Vastaanotolla tarkastelemme yhdessä tunteitasi, ajatuksiasi ja toimintaasi, sekä tarvittaessa menneitä kokemuksiasi

About my therapy sessions

Vastaanottojeni sisältö määrittyy aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Psykoterapiasuuntauksena minulla on kognitiivinen käyttäytymisterapia ja käytän useita erilaisia menetelmiä istunnoillani. Näitä menetelmiä ovat mm. itsehavainnointi, psykoedukaatio, erilaiset altistukset, reagoinnin ehkäisy, käyttäytymisen aktivointi, ongelmanratkaisu, erilaiset kognitiiviset menetelmät, taitoharjoitukset, hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmät, ajankäytön suunnittelu sekä kotitehtävät.

Kognitiivinen käyttäytymisterapia on erityisen tehokas hoitomuoto esim. masennusta, ahdistusta ja pelko-ongelmia hoidettaessa.

Issues often worked with
To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Olen toiminut 20 vuotta psykiatrian avo- ja osastohoidon palveluissa ja tottunut kohtaamaan erilaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Erityisosaamistani on ahdistuksen kanssa työskentely. Psykoterapiaopinnoissani suuntaudun lasten ja nuorten psykoterapiaan, mikä tarkoittaa sitä, että voin ottaa asiakkaakseni aikuisten lisäksi myös lapsia ja nuoria.

First session price

30.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Toimin psykoterapeuttina psykoterapiakoulutuksen ohella ja edullisempi hinta perustuu siihen, että opintoni ovat vielä kesken.
Minulla ei ole Kela- tai sairaanhoitopiirien ostopalveluterapioihin vaadittavaa pätevyyttä.