Home Page / Find Your Therapist / Janne Frimodig

Janne Frimodig

Psychotherapist, Nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Taka-Töölö
Järvenpää, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Hei, Nyt on vapaana yksi terapiapaikka Helsingissä ja yksi Järvenpäässä. Paikkoja voit tiedustella ota yhteyttä painikkeen kautta. Valmistuin kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksesta marraskuussa 2023.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Psykoterapeuttina olen aktiivinen, mutta tilaa antava. Työotteeni on empaattinen ja turvallinen, mutta siitä huolimatta nostan esiin asioita, jotka vaativat mielestäni lähempää tarkastelua. Vastaanotollani asiakas voi puhua asioistaan luottamuksellisesti ja avoimesti. Voit tulla keskustelemaan mistä tahansa asiasta. Vastaanotolla tarkastelemme yhdessä tunteitasi, ajatuksiasi ja toimintaasi, sekä tarvittaessa menneitä kokemuksiasi

About my therapy sessions

Vastaanottojeni sisältö määrittyy aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Psykoterapiasuuntauksena minulla on kognitiivinen käyttäytymisterapia ja käytän keskustelun lisäksi useita erilaisia menetelmiä istunnoillani. Näitä menetelmiä ovat mm. itsehavainnointi, psykoedukaatio, erilaiset altistukset, reagoinnin ehkäisy, käyttäytymisen aktivointi, ongelmanratkaisu, erilaiset kognitiiviset menetelmät, taitoharjoitukset, sovellettu rentoutus, hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmät, ajankäytön suunnittelu sekä kotitehtävät.

Kognitiivinen käyttäytymisterapia on erityisen tehokas hoitomuoto esim. masennusta, ahdistusta ja pelkoja hoidettaessa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Obsessive-compulsive disorders
My professional background and knowledge

Tällä hetkellä työskentelen kokonaan yksityisenä ammatinharjoittajana. Aiemmin (vuosina 2020-2022) toimin projektipäällikkönä, kouluttajana ja työnohjaajana, levittäen kansallisesti Cool Kids -hoito-ohjelmaa, joka keskittyy ahdistuneisuuden hoitoon. Cool Kids -ohjelma pohjautuu kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan, ja erityisosaamiseni liittyy vahvasti ahdistuksen ja pakko-oireisen häiriön parissa työskentelyyn.

Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja olen toiminut yli 20 vuotta HUS psykiatrialla. Olen osallistunut muun muassa materiaalien kehittämiseen Mielenterveystalo.fi-palvelun omahoito-ohjelmiin, erityisesti nuorten ahdistuksen omahoito-ohjelmaan sekä ammattilaisten osioon. Minulla on laaja ja pitkäaikainen kokemus erilaisten psykososiaalisten hoitojen toteuttajana, työnohjaajana ja kouluttajana. Olen myös pitänyt psykoterapiavastaanottoa vuodesta 2020 lähtien.

Client group

Työskentelen lasten, nuorten ja aikuisten kanssa.

First session price

50.00

Regular session price

102.50

Pricing details

Aloitusta edeltäen pidetään aina 1-2 tutustumiskäyntiä.

Valmistuin 11/2023.
Toistaiseksi ei ole vielä Kelan tai sairaanhoitopiirien palveluseteli tai ostopalveluterapioihin oikeutta. Ne ovat haussa parhaillaan!