Home Page / Find Your Therapist / Jaana Mäkelä

Jaana Mäkelä

Psychotherapist, Social studies, Solution-oriented
Tampere, Keskusta
Nokia, Nokia
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Aikuisille ja nuorille lyhyt- ja pitkäkestoista voimavara- ja ratkaisukeskeistä yksilöpsykoterapiaa. Käytän työssäni myös kognitiivisen ja HOT-terapian menetelmiä. Toimin yksityisenä psykoterapeuttina ja Kelan palveluntuottajana. www.terapiasalonki.fi. Pitkien Kela-terapioiden paikat täynnä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Minulla on pitkä työkokemus eri ikäisten ihmisten auttamisesta, mm. kuntouttava mielenterveystyö, nuoret, aikuiset, lapsiperheet. Olen kuunteleva, kannustava ja rauhallinen, innostava rinnalla kulkija. Kunnioitan asiakkaan omaa arvomaailmaa. Luottamuksellisuus ja molemminpuolinen avoimuus ovat tärkeitä tekijöitä terapiasuhteessa. Näistä elementeistä mielestäni koostuu turvallinen ja tuloksellinen terapiasuhde.

About my therapy sessions

Tutkimme yhdessä asiakkaan ajatuksia ja kokemuksia. Pyrimme yhdessä vaikuttamaan ja löytämään ratkaisuja jokaisen yksilölliseen tilanteeseen yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Käytän työskentelyssä myös kognitiivisen-, HOT-terapian ja narratiivisen terapian menetelmiä .

Opimme yhdessä näkemään asiakkaan vahvuuksia ja taitoja sekä ottamaan niitä käyttöön. Uudenlaisten ajatus- ja toimintamallien opettelussa auttaa usein ymmärrys menneisyyden tapahtumista, kokemuksista ja vuorovaikutussuhteista. Niitä tarkastelemma siinä määrin, kuin aiheellista. Tämä usein auttaa ymmärtämään omaa toimintaamme nykyisyydessä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Obsessive-compulsive disorders Personality disorders Bipolar disorder Pregnancy & birth Child welfare
My professional background and knowledge

Sosionomi (amk) v.2000. Erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti v.2007. Vuodesta 1986 hoitotyössä sairaalamaailmassa. Vuodesta 1997 mielenterveys- ja perhetyössä. Esim. tuki ja ohjaus perheen välisessä vuorovaikutuksessa, kasvatuksellisissa- ja parisuhteen kysymyksissä, sekä jaksamiseen ja elämänhallintaan, mielenterveyteen liittyvissä kysymyksissä. Vuodesta 2010 terapia-vastaanotto, pääosin yksilöpsykoterapiaa pitkä- ja lyhytkestoista, ohjauskäyntejä ja pariterapiakäyntejä.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Kiinnostukseni kohteet mm. erilaiset kriisit, mielenterveyden ongelmat, vanhemmuuden tuki.

Additional information

Vaihtoehtoisesti vastaanotto myös Nokialla.

First session price

50.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Tutustumiskäynti 50,00 Kelan terapiaa hakeville.

Vakiokäynti 85,00 € / 45min