Home Page / Find Your Therapist / Irma Honkanen-Lilja

Irma Honkanen-Lilja

Psychotherapist, Nurse, Family therapy
Pälkäne, Pälkäne
Mänttä-Vilppula, Vilppula
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Families Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Olen ET-Perhe-ja parisuhde terapeutti työskentelen myös yksilöterapeuttina. Koulutukseltani myös työyhteisövalmentaja. Terapiavastaanotot ovat Pälkäneellä ja Mänttä-Vilppulassa, työskentelen myös perheiden kotona.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapiassa olen sinua ja teitä varten. Rauhallisuuteni ja läsnäoleva luonteeni ovat minun vahvuuksia. Olen myös rohkea tarttumaan haasteisiin. Tavoitteenani on, että asiakkaani voivat tutkia terapiaan tuomiaan asioita rauhassa turvallisessa ilmapiirissä, kokea asioiden olevan hallinnassa, niin että niitä voi käsitellä. Ajattelen, että terapia on prosessi, jossa vuorovaikutuksen keinoin rakennamme näkemystä elämäntilanteesta, johon koet/koette tarvitsevanne keskustelu apua. Korjaavat kokemukset, ajatukset ja teot selventävät omaa, sekä toisen mielipiteitä ja toiminta tapoja.
Perheterapeuttina olen ratkaisukeskeisen koulutuksen käynyt, mutta käytän työssäni myös yhteisöllisyydestä löytyviä ajattelu-ja toimintamalleja, jotka ovat hyvin toimivia ja kannustavia työkaluja. Mielestäni perhe on yhteisö, jossa jokainen on perheen voimavara. Yhteisöllisyydessä on kasvatukseen ja vastuuseen tukeva ajattelu ja malli.

About my therapy sessions

Terapia on asiakkaan voimavaroihin ja itsetuntemukseen ohjaavaa vuorovaikutteista dialogia. Terapiasuhteessa asiakkaan määrittämät tavoitteet terapialle ohjaavat työskentelyä. Keskustelun tukena käytän erilaisia terapiaan suunnattuja materiaaleja esim. tunne-ja voimavarakortteja, ajatuskuvia, sukupuuta ym. materiaalia. Huomioin asiakkaan omat toiveet työskentelylle.
Tuen asiakkaan käymää keskustelun kysymysten avulla. Itsetuntemuksen vahvistamisessa, oman toiminnan tutkimisessa, ja innostan löytämään keinoja uudistumiseen. Omien voimavarojen löytäminen ja niiden tunnistaminen auttavat ongelmien käsittelyä ja itsensä hyväksymistä.
"On mahdollisuus löytää oma tie uuteen tulevaan, tai korjattuun jo olevaan".

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Hurting yourself
My professional background and knowledge

Koulutukseni ovat:
Sairaanhoitaja ( sis.kir.)
Päihdetyön ammattitutkinto
Mielenterveystyön ja psykiatrisen hoitotyön erikoistumisopinnot.
Voimavarakeskeinen ET-Perhe- ja Pariterapeutti, Kelan palveluntuottaja. Työskentelen myös yksilöterapia-asiakkaiden kanssa.
Yhteisöcoach-valmentaja.
Olen työskennellyt päihdekuntoutuksessa perhetyössä 12 vuotta.
Mielenterveyskuntoutujien kanssa olen työskennellyt 9 vuotta.

Client group

Työskentelen yksilöterapiassa yli 16-vuotiaiden nuorten- ja aikuisten kanssa.
Perhe- ja pariterapeuttina työskentelen koko perheen kanssa. Kelan palveluntuottajana
Lapsiperheiden tukena mahdollisuus vanhempainohjaukseen, ryhmäterapiaan liittyen, Kelan palveluntuottajana.

First session price

50.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Yksilöterapia 60,00€/tunti
Perhe- ja pariterapiat 130,00€/1,5 tuntia. (Kelan palveluntuottaja)