Home Page / Find Your Therapist / Irma Honkanen-Lilja

Irma Honkanen-Lilja

Psychotherapist, Nurse, Family therapy
Pälkäne, Pälkäne
Finnish
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
Olen ET-Perhe-ja parisuhdeterapeutti työskentelen myös yksilöterapeuttina. Koulutukseltani myös työyhteisövalmentaja. Sairaanhoitaja (sis.tauti-kirurginen). Terapiavastaanottoni on Pälkäneellä, työskentelen myös perheiden kotona.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapiassa olen sinua ja teitä varten. Rauhallisen ja läsnäolevan luonteeni koen vahvuutena. Yhdessä teemme matkaa tutustumaan teidän parisuhteeseen/perheeseen ja sinuun itseesi. Olen myös rohkea tarttumaan haasteisiin. Tavoitteeni on, että asiakkaani voivat tutkia asioita rauhassa turvallisessa ilmapiirissä, kokevat asioiden olevan hallinnassa, niin että niitä voi käsitellä. Ajattelen, että terapia on prosessi, jossa vuorovaikutuksen keinoin rakennamme näkemystä menneeseen, nykyhetkeen ja tulevaan. Korjaavat kokemukset, ajatukset ja teot kannattelee pidemmälle.
Perheterapeuttina ammennan voimia myös yhteisöllisestä ajattelusta ja toimintamalleista. Mielestäni perhe on yhteisö, jossa jokainen on perheen voimavara. Yhteisöllisyydessä on kasvatukseen ja vastuuseen tukeva ajattelu tapa.

About my therapy sessions

Terapia on asiakkaan voimavaroihin ja itsetuntemukseen ohjaavaa vuorovaikutteista dialogia. Terapiasuhteessa asiakkaan määrittämät tavoitteet terapialle ohjaavat työskentelyä. Keskustelun tukena käytän esim. tunne-ja voimavarakortteja, ajatuskuvia, sukupuuta ym. materiaalia.
Tuen asiakasta itsetuntemuksen vahvistamisessa, tutkimaan ja arvioimaan toimintaansa , sekä löytämään keinoja uudistumiseen.

Issues often worked with
Hurting yourself Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Koulutukseni ovat: Sairaanhoitaja
Voimavarakeskeinen ET-Perhe- ja Pariterapeutti, toimin Kelan palveluntuottajana.
Työskentelen myös yksilöterapia-asiakkaiden kanssa.
Yhteisöcoach-koulutuksesta valmistuin 2020, työyhteisövalmentajana.
Olen työskennellyt päihdekuntoutuksessa perheyksikössä 12 vuotta.
Mielenterveyskuntoutujien kanssa olen työskennellyt 9 vuotta.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Lapsiperheiden tukena mahdollisuus vanhempainohjaukseen.

First session price

50.00

Regular session price

130.00

Pricing details

Yksilöterapia 60,00€/tunti
Perhe- ja pariterapiat 130,00€/1,5 tuntia. (Kelan palveluntuottaja)