Home Page / Find Your Therapist / Iina Väre-Heilimo

Iina Väre-Heilimo

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Family therapy
Helsinki, Pasila
Finnish
Customer Groups
Couples Families Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen perhe- ja paripsykoterapeutti sekä psykiatrinen sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Tapaamiselle voit tulla yksin, kaksin tai perheen kanssa , miten sinulle parhaiten sopii. KELA oikeus VAIN perhe- ja paripsykoterapiaan sekä vanhempainohjaukseen! Olen myös palvelusetelintuottaja.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen terapeuttina tilaa antava ja empaattinen. Työskentelyotteeni on asiakasta arvostava ja pyrin siihen, että asiakkaani tulevat aidosti kuulluksi ja kohdatuksi. Erityisosaamista minulla on työskentelystä perheiden kanssa, joissa lapsella tai nuorella on käytös- tai tunne-elämän haasteita sekä neuropsykiatrisia piirteitä. Olen myös kiinnostunut erilaisten perheiden ja parisuhteiden kehityskriisien kanssa työskentelystä sekä vanhemmuuteen liittyvistä teemoista.

About my therapy sessions

Terapiassa on mahdollisuus pysähtyä pohtimaan mitä ihmisten välillä tapahtuu ihmissuhteissa, vuorovaikutuksessa toisen kanssa ja omissa ajatuksissa. Lähdetään yhdessä tutkimaan ja ymmärtämään mistä kaikesta saattaa olla kysymys ja millä tavoin tilannetta pystytään helpottamaan. Terapia istuntojen kesto on 60-90 min, jotka sovitaan etukäteen. Tiheys on yleensä 2 kertaa kuukaudessa.

Issues often worked with
Relationship problems Challenges in parenting Challenging life situation Treatment of physical illness Personal growth and development Anger management Feeling bad Depression/Anxiety Processing my past Low self-esteem Burnout To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Anxiety towards social situations
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients Child welfare
My professional background and knowledge

Minulla on laaja-alainen työkokemus (yli 25 v)psykiatrisesta hoitotyöstä lasten- ja perheiden parissa. Olen perhe- ja paripsykoterapeutti sekä voimavara ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Olen myös vakauttava perhe- ja pariterapeutti..

First session price

140.00

Regular session price

140.00

Pricing details