Home Page / Find Your Therapist / Iina Väre-Heilimo

Iina Väre-Heilimo

In education Psychiatric staff nurse, Family therapy
Helsinki, Pasila
Finnish
Customer Groups
Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y Families Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olet lämpimästi tervetullut perhe- tai pariterapiaan. Olen psykoterapeuttikoulutuksessa sekä psykiatrinen sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Tapaamiselle voit tulla yksin, kaksin tai perheen kanssa , miten sinulle parhaiten sopii.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen terapeuttina tilaa antava ja empaattinen. Työskentelyotteeni on asiakasta arvostava ja pyrin siihen, että asiakkaani tulevat aidosti kuulluksi ja kohdatuksi. Erityisosaamista minulla on työskentelystä perheiden kanssa, joissa lapsella tai nuorella on käytös- tai tunne-elämän haasteita sekä neuropsykiatrisia piirteitä. Olen myös kiinnostunut erilaisten perheiden ja parisuhteiden kehityskriisien kanssa työskentelystä sekä vanhemmuuteen liittyvistä teemoista.

About my therapy sessions

Terapiassa on mahdollisuus pysähtyä ja alkaa pohtimaan mitä ihmisten välillä tapahtuu ihmissuhteissa, vuorovaikutuksessa toisen kanssa ja omissa ajatuksissa. Lähdetään yhdessä tutkimaan ja ymmärtämään mistä kaikesta saattaa olla kysymys ja millä tavoin tilannetta pystytään helpottaman. Terapia istuntojen kesto on 45-90 min, jotka sovitaan etukäteen. Tiheys on yleensä 2 kertaa kuukaudessa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Feeling bad Anger management Personal growth and development Treatment of physical illness Challenging life situation Challenges in parenting Relationship problems
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Minulla on laaja-alainen työkokemus (25 v)psykiatrisesta hoitotyöstä lasten- ja perheiden parissa. Olen voimavara ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (ADHD, ADD, Tourette, Autismin kirjo). Tällä hetkellä olen psykoterapeuttikoulutuksessa ja valmistun perhe- ja paripsykoterapeutiksi 11/21.

First session price

85.00

Regular session price

120.00

Pricing details

Perhe- ja pariterapiaa koulutusterapian hinnalla.