Home Page / Find Your Therapist / Iina Väre-Heilimo

Iina Väre-Heilimo

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Family therapy
Helsinki, Pasila
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Children under 13y Youth 13-17y Adults 18-67y Families Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen perhe- ja paripsykoterapeutti sekä psykiatrinen sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Tapaamiselle voit tulla yksin, kaksin tai perheen kanssa , miten sinulle parhaiten sopii. KELA oikeus VAIN perhe- ja paripsykoterapiaan sekä vanhempainohjaukseen!
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen terapeuttina tilaa antava ja empaattinen. Työskentelyotteeni on asiakasta arvostava ja pyrin siihen, että asiakkaani tulevat aidosti kuulluksi ja kohdatuksi. Erityisosaamista minulla on työskentelystä perheiden kanssa, joissa lapsella tai nuorella on käytös- tai tunne-elämän haasteita sekä neuropsykiatrisia piirteitä. Olen myös kiinnostunut erilaisten perheiden ja parisuhteiden kehityskriisien kanssa työskentelystä sekä vanhemmuuteen liittyvistä teemoista.

About my therapy sessions

Terapiassa on mahdollisuus pysähtyä pohtimaan mitä ihmisten välillä tapahtuu ihmissuhteissa, vuorovaikutuksessa toisen kanssa ja omissa ajatuksissa. Lähdetään yhdessä tutkimaan ja ymmärtämään mistä kaikesta saattaa olla kysymys ja millä tavoin tilannetta pystytään helpottamaan. Terapia istuntojen kesto on 60-90 min, jotka sovitaan etukäteen. Tiheys on yleensä 2 kertaa kuukaudessa.

Issues often worked with
Burnout Low self-esteem Processing my past Depression/Anxiety Feeling bad Anger management Personal growth and development Treatment of physical illness Challenging life situation Challenges in parenting Relationship problems
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients Child welfare
My professional background and knowledge

Minulla on laaja-alainen työkokemus (yli 25 v)psykiatrisesta hoitotyöstä lasten- ja perheiden parissa. Olen voimavara ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (ADHD, ADD, Tourette, Autismin kirjo). Ja olen perhe- ja paripsykoterapeutti.

First session price

140.00

Regular session price

140.00

Pricing details