Home Page / Find Your Therapist / Iina Lyytinen

Iina Lyytinen

In education Psychologist, Integrative
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykologi ja valmistun integratiiviseksi psykoterapeutiksi v. 2023 lopussa. Voit tulla vastaanotolleni monenlaisten huolenaiheiden kanssa lyhytterapeuttiselle jaksolle tai pidempään terapiatyöskentelyyn.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Schema therapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen lämmin, helposti lähestyttävä ja kiinnostunut. Olen vastaanotolla kanssasi aitona ihmisenä ja tasavertaisena keskustelukumppanina. Koen, että tärkein tehtäväni on rakentaa turvallinen ja luottamuksellinen terapiasuhde, jossa asiakas saa tulla kuulluksi ja kohdatuksi. Terapeuttina suhtaudun kohtaamiseen mielenkiinnolla, arvostaen ja myötätuntoisesti. Kuuntelen ja annan sinulle tilaa, kuitenkin osallistuen työskentelyyn kanssasi aktiivisesti. Minulle on ominaista olla elämänmyönteinen ja eloisa, mutta arvostan suuresti myös rauhallista yhdessä pohtimista.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Integratiivinen lähestymistapa tarkoittaa joustavaa erilaisten näkökulmien ja työskentelytapojen huomioimista. Vastaanotolla tarkastelemme yhdessä tilannettasi ja millainen työskentely tuntuisi kohdallasi sopivalta. Keskustelun lisäksi voimme hyödyntää harjoituksia ja välitehtäviä, jos niin toivot. Terapeuttisina lähestymistapoina käytän työssäni skeematerapiaa, tunnekeskeistä terapiaa ja mentalisaatioon perustuvaa työskentelyä. Olen kiinnostunut myös traumatisoitumisen hoidosta ja kehollisuudesta. Voimme jäsennellä yhdessä mietteitäsi, kuulostella tunteita ja tarpeita, tarkastella suhtautumis- ja toimintatapojasi sekä tutkia minkälaisia muutoksia toivoisit voidaksesi paremmin. Saatamme esim. harjoitella vaikeiden tunteiden kanssa selviytymistä, vireystilan säätelemistä, jämäkkyyden lisäämistä, tietoista läsnäoloa, rentoutumista tai itsemyötätuntoista suhtautumista. Hyödynnän myös kokemuksellisia menetelmiä (mm. mielikuva- ja tuolityöskentelyä, kirjoittamista, kuvia ja musiikkia).

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Minulla on vuosien työkokemus psykiatrian poliklinikalta, missä olen keskittynyt etenkin terapeuttiseen työskentelyyn mieliala- ja ahdistusoireista kärsivien aikuispotilaiden kanssa. Olen saanut lisäkoulutusta mm. traumatisoitumisesta, tunnetyöskentelystä ja kehollisuudesta. Menetelmällisesti sydäntäni lähellä on etenkin skeematerapia, johon olen käynyt Luote Oy:n järjestämiä koulutuksia.

Client group

Vastaanottoni sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Tarvittaessa voimme pitää tapaamisen myös suojatulla etäyhteydellä. Työskentelen aikuisten asiakkaiden kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.