Home Page / Find Your Therapist / Hippu Pintilä

Hippu Pintilä

Psychological therapy Psychologist, Solution-oriented
Tampere,
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Olen psykologi ja sertifioitumassa liikunta- ja urheilupsykologiksi. Minulla on ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin pätevyys. Tarjoan psykologin tuki- ja kriisikäyntejä sekä lyhytterapiaa. Parhaillaan opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Additional Training

Mindfulness Crisis and traumas

About me as a therapist

Jos haluat kaksi korvaa, suuren sydämen ja rohkeutta tuoda ideoita tilanteeseesi, olet oikeassa paikassa. Olen taitava kuuntelija, enkä epäröi kysyä vaikeitakaan kysymyksiä. Työotteeni on ratkaisukeskeinen ja muutokseen uskova. Terapeuttina olen empaattinen ja keskeisiä arvojani ovat asiakkaan kunnioittaminen ja aito kohtaaminen. Minua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jaksaminen kaikissa eri elämän hetkissä sekä se miten voin tukea asikastani voimaan paremmin.

About my therapy sessions

Asiakkaan toiveet ja tarpeet luovat raamit työskentelyllemme. Vaikka pääpaino onkin yhteisessä pohdinnassa, saatan joskus ehdottaa asiakkaalle myös erilaisia kotitehtäviä. Työskentelyn tavoitteena on auttaa asiakasta jäsentämään omaa tilannettaan uudella ja hyvinvointia edistävällä tavalla. Tavoitteet työskentelylle sovitaan yhdessä ja niitä seurataan matkan varrella. Riippuen asiakkaan asiasta ja tavoitteista keskustelujen sisällöt vaihtelevat hyvinkin rajatuista aihealueista asiakkaan koko elämänhistorian tutkimiseen. Käytän tarvittaessa myös mindfulnessin työtapoja ja ratkaisukeskeisiä kysymyksiä.

Issues often worked with
Personality disorders Hurting yourself Bipolar disorder Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani psykologi, työnohjaaja, personal trainer, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja mindfulness -ohjaaja. Olen opiskellut ratkaisukeskeistä psykoterapiaa 3 vuotta ja parhaillaan opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Olen käynyt kaksivuotisen Mindfulness -ohjaajan koulutuksen (Mindfulness –ohjaaja CFM®, Center for Mindfulness Oy). Minulla on pitkä kokemus yritysmaailmasta, esimistyöstä ja työelämän vaatimuksista.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Tutustumiskäynnin hinta sovitaan erikseen