Home Page / Find Your Therapist / Hilkka Mustonen

Hilkka Mustonen

Psychotherapist, Master of Arts, Solution-oriented
HELSINKI, Malmi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen Kelan/Valviran hyväksymä vaativan erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja työnohjaaja. Psykoterapiakäyntien tavoitteena on asiakkaan pulmien hallitseminen ja ratkaiseminen sekä voimavarojen käyttöönotto. Minulla on myös pitkä kokemus vanhempainohjauksesta ja työnohjauksesta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Pyrin terapeuttina hyödyntämään asiakkaan erilaisia kokemuksia, tunteita ja muistoja hänen voimavarojensa kartuttamiseen, arjen tilanteiden hallintaan ja toiveikkuuden herättämiseen.
Aktiivisen kuunnellen, kysellen ja kannustaen pyrin edistämään tasa-arvoista terapeuttista yhteistyötä asiakkaan kanssa. Hyvän elämän tavoittelu ja epätoivon selättäminen on keskeisenä tavoitteena istunnoissa.

About my therapy sessions

Pyrin osoittamaan asiakkaalle lämpöä, luottamusta, hyväksyntää ja välittämistä aktiivisen kuuntelun avulla. Aktivoivan haastattelun menetelmää käyttäen pyrin edistämään erilaisten ratkaisujen etsimistä asiakkaan ongelmiin.
Istunnoissa keskitytään asiakkaan onnistumis- ja selviytymiskokemuksiin haasteellisissa tilanteissa. Asteikkokysymysten avulla yritän selvittää asiakkaan motivaatiota ja valmiutta edetä pulmien ratkaisussa. Ihmekysymysten avulla pyrin vahvistamaan tietoisuuden suuntaamista kohti myönteisiä muutoksia.
Annan asiakkaan suostumuksella hänelle kotitehtäviä vahvistamaan itsetuntemusta ja itseluottamusta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself
First session price

100.00

Regular session price

105.00

Pricing details