Home Page / Find Your Therapist / Heli Ruotsalo

Heli Ruotsalo

In education Nurse, Cognitive
Raasepori, Karjaa
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olet tervetullut vastaanotolleni niiden haasteiden kanssa, joita elämässäsi kohtaat. Tarjoan kognitiivista koulutusterapiaa, jossa mindfulness ja kliininen hypnoterapia ovat työkaluja, joita voidaan käyttää osana terapiaa. Vastaanotto Karjaalla. Myös etänä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Mindfulness Dialectical behavior therapy (DBT) Hypnosis

About me as a therapist

Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Minulla on pitkä yli 10 vuoden työkokemus nuorisopsykiatrisesta erikoissairaanhoidosta, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä, erilaisista mielenterveydenhäiriöistä sekä sukupuoli-identiteetin kysymyksistä.
Mindfulness ja kliininen hypnoterapia ovat työkaluja, joita voimme käyttää osana terapiaa. Olen turvallinen, läsnäoleva, avoin, rauhallinen ja lempeä. Kuulluksi ja ymmärretyksi tulosi on ensiarvoisen tärkeää. Yhdessä pyrimme jäsentämään, saamaan ymmärrystä ja löytämään ratkaisuja hankaluutta aiheuttaviin tilanteisiin ja haasteisiin, niihin liittyviin ajatuksiin ja niissä herääviin tunteisiin sekä haitallisiin toimintamalleihin.

About my therapy sessions

Terapia tähtää elämää helpottavaan muutokseen työskennellen itselle haitallisten toimintamallien, asenteiden tai ajatusmallien kanssa.
Työskentelyni muotoutuu aina asiakkaan tarpeen mukaan. Terapia on tutkimista, jäsentämistä, ymmärryksen syventämistä ja tietoisuuden lisäämistä elämän haasteiden edessä. Tavoitteena on, että käynnit vievät sinua kohti niitä tavoitteita, joita toivot.
Tarjoan niin lyhyitä, kuin pitkiä koulutuspsykoterapioita. Työskentelyni muotoutuu aina asiakkaan tarpeen mukaan. Terapia on tutkimista ja tietoisuuden lisäämistä elämän haasteiden edessä. Tavoitteena on, että käynnit vievät sinua kohti niitä tavoitteita, joita toivot.

Issues often worked with
Challenges in parenting Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender
First session price

0.00

Regular session price

60.00

Pricing details