Home Page / Find Your Therapist / Heli Perälä

Heli Perälä

Psychotherapist, Other, Solution-oriented
Espoo, Leppävaara
Etäyhteydellä koko Suomi,
English Swedish Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
Työskentelen ratkaisukeskeisyyden viitekehyksessä. Psykoterapian kannalta pidän hyvin tärkeänä sitä, että koet vastaanotollani tulevasi varmasti kuulluksi ja vuorovaikutuksemme on myös avointa ja arvostavaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Olen ennen kaikkea ihminen ihmiselle. Perusluonteeltani olen hyvin positiivinen. Työskentelytapani on rauhallinen ja minua on myös helppo lähestyä. Annan Sinulle riittävästi tilaa, mutta tarvittaessa olen myös aktiivinen keskustelija, rohkeakin. Mielestäni hyvää ja joustavaa luottamussuhdetta tarvitaan mielen mutkien turvalliseksi tutkimusalustaksi.

Vastaanotollani pyritään hyödyntämään ideoitasi, vahvuuksiasi ja taitojasi lähtökohdan ollessa aina sinun tavoitteesi ja muutostoiveesi polullasi kohti haluttua päämäärää. Terapeuttinasi autan sinua löytämään omat voimavarasi ja etenemään reitilläsi aina askel kerrallaan.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Vastaanotollani käymme läpi tilannettasi keskustellen. Näen menneisyytesi voimavaranasi, ja käytän erilaisia ratkaisukeskeisiä tekniikoita ja menetelmiä yhteistyössä kanssasi. Etsimme mahdollisia uusia ratkaisuja tuloksettomien tai toimimattomien ratkaisumallien tilalle. Joskus voit saada myös kotiehtäviä. Pyrin aina löytämään oikeat kysymykset, jotka vievät Sinua eteenpäin reitilläsi kohti toivottua päämäärää.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Taustakoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja hallintotieteen kandidaatti (HTK). Olen opiskellut sivuaineet työ- ja organisaatiopsykologiasta sekä johtamisesta. Minulla on monipuolisesti kokemusta erilaisissa tehtävissä sosiaali- ja terveysalalta jo vuodesta 1996.

Olen työskennellyt aikanaan myös Ruotsissa, joten puhun myös sujuvaa ruotsia.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

First session price

105.00

Regular session price

105.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.