Home Page / Find Your Therapist / Heli Grönberg

Heli Grönberg

Psychotherapist, Master of Social Sciences, Solution-oriented
Vantaa, Hiekkaharju
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Heli Grönberg on ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (sosiaalityöntekijä YTM, AmO). Lisäkoulutuksena psykofyysinen psykoterapia. Helille voit varata ajan tuki- ja kriisikäynneille sekä lyhyt- ja pitkäkestoiseen yksilöpsykoterapiaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Body-oriented psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina Helille on tärkeää turvallinen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde asiakkaan kanssa. Helin työskentelylle on tunnusomaista sopiva määrä aktiivisuutta sekä lämmin ja hyväksyvä asiakkaan kohtaaminen.
Asiakkaina Helillä on ollut muun muassa masennuksesta, ahdistuksesta, traumoista, paniikkioireista, stressistä, uupumuksesta sekä muista elämään liittyvistä haasteista ja kriiseistä kärsiviä asiakkaita. Myös opintoihin sekä pitkäaikaissairauksiin liittyvät haasteet ovat tuttuja.
Heli käyttää ratkaisukeskeisen psykoterapian menetelmiä, joissa yhdessä asiakkaan kanssa tutkitaan mielekkäämpää tulevaisuutta sekä hyödynnetään asiakkaan jo olemassa olevia voimavaroja ja vahvuuksia. Lisäksi Heli hyödyntää työskentelyssä kehollisia menetelmiä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

About my therapy sessions

Asiakkaan kanssa yhdessä luodaan tavoitteet työskentelylle, joita kohti suuntaamme käyttäen hyväksi ratkaisukeskeisen- ja psykofyysien psykoterapian menetelmiä. Työskentelyn keskiössä on jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet.
Työskentelyn tavoitteena on turvallisen ilmapiirin ja keskusteluyhteyden luominen, joka mahdollistaa yhteistyösuhteen syntymisen ja muutoksen.
Ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa hyödynnetään aktiivisesti asiakkaan voimavaroja ja vahvuuksia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Child welfare Adoption & placement
Additional information

Tällä hetkellä otan vastaan:
-HUS palse lyhytpsykoterapia-asiakkaita
-Vakuutusyhtiöiden maksamia asiakkaita
-Itse maksavia lyhytpsykoterapia-asiakkaita
-Kelan kuntoutuspsykoterapiapaikat ovat täynnä

Tapaamiset Kielotie 47 toimipisteessä maanantaisin ja keskiviikkoisin päiväaikaan. Kysy ilta-, perjantai tai viikonloppuaikoja, jos kyseessä on yksittäinen konsultaatio, työnohjaus tai max 10x lyhytpsykoterapia.

First session price

80.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Lyhytpsykoterapeuttiset tapaamiset, itsemaksavat asiakkaat 95e/krt (45 min)