Home Page / Find Your Therapist / Heini Schaper
Psychotherapist, Social studies, Couple therapy
Helsinki, Kaisaniemi
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Hei, olen Heini Erityistason pari-ja perhepsykoterapeutti. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä kun tavataan mikä kohdallasi juuri tällä hetkellä olisi parasta ja tilanteeseesi tukevaa. Tapaamiselle voit juuri tulla yksin tai yhdessä puolisosi kanssa minkä koet itsellesi parhaaksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen Erityistason pari- ja perhepsykoterapeutti. Voit tulla tapaamiselle yksin tai yhdessä puolisosi kanssa. Työskentely otteeni on aktiivinen, kuunteleva ja asiakkaalle tilaa antava. Luottamuksellinen, avoin ja hyväksyvä ilmapiiri ovat aina työskentelyni lähtökohtana. Pariterapiassa/perheterapiassa työskentely fokusoituu parin väliseen vuorovaikutussuhteeseen ja dynamiikkaan. Työskentely painottuu sanoittavaan, asiakkaan kokemusta jäsentävään työskentelyyn. Pariterapiassa ensiarvoista puolueettomuus, molempia osapuolia kuunteleva ja huomioiva lähestyminen.


Pätevyyttäni koskevat tiedot Kelan kuntoutuksen palveluntuottajarekisteriin ovat:

Aikuiset 26-67-vuotiaat: Pari- ja perheterapia
Nuoret 16-25-vuotiaat: Pari- ja perheterapia
huom. EI yksilöpsykoterapiaan

About my therapy sessions

Tavoitteena yhteisen keskustelun kautta löytää uutta ymmärrystä, uusia näkemyksiä ja toimintatapoja muutoksen saavuttamiseksi. Yhteinen dialogi, itsetuntemus, toisen tuntemista ja ymmärtämistä mitä suhteessa itseen ja toiseen tapahtuu. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemme tavoitteet tapaamisille. Tapaamisia voi olla viikottain tai joka toinen viikko joskus tapaaminen kerran kuussa voi olla riittävää. Vastaanotollani voidaan käyttää keskustelun tukena esim. sukupuutyöskentelyä, elämänjanaa, visuaalisia ja luovia menetelmiä elämän tapahtumien ja kokemuksien työstämiseen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Työkokemukseni terapia työssä perheneuvolassa, perheasiainneuvottelukeskuksessa sekä nyt viimeisimpinä voisina toiminut myös yksityisenä ammatinharjoittajana päätyöni (perheneuvola) ohella vuodesta 2013 lähtien.

First session price

85.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Tutustumis, tuki/tai kriisikäynti (45min) 85e
Pariterapia (60 min) 90e, pariterapia (90min) 140e,
perheterapia (60 min) 90e, perheterapia (90 min) 140e