Home Page / Find Your Therapist / Heidi Västilä

Heidi Västilä

In education Nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Videovastaanotto, koko Suomi
Helsinki,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttiopiskelija. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa KKT-Keskus Arvossa Helsingissä. Myös etävastaanotot ovat mahdollisia. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT)

About me as a therapist

Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttiopiskelija Tampereen yliopistolta (2020-2023). Tarjoan tavoitteellista keskusteluapua elämän niin isoihin kuin pieniinkin haasteisiin ja ongelmiin. Voit tulla vastaanotolleni, jos kaipaat apua esimerkiksi vaikean elämäntilanteen läpikäymiseen, masennus- tai ahdistuneisuusoireisiin, univaikeuksiin tai jos sinulla on voimakkaita pelkoja, pakko-oireita, paniikkioireilua tai mistä tahansa muusta syystä, johon kaipaat psykoterapeuttista apua.
Minulle tärkeitä arvoja työssäni on läsnäolo, myötätunto ja tasavertaisuus. Työskentelyssä otan huomioon jokaisen asiakkaan yksilöllisen elämäntarinan ja oppimishistorian. Minulle on tärkeää, että asiakas kokee tulevansa nähdyksi ja kuulluksi terapiasuhteessa.

About my therapy sessions

Työskentelytapani kulmakiviä ovat asiakkaan kannustaminen uusien toiminta- ja ajatusmallien oppimiseen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Myötätuntokeskeinen työskentely sekä hyväksymis- ja omistautumisterapia ovat erityisiä kiinnostuksen kohteitani. Hoidon tavoitteet ja työskentelytavat sovin aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tavallisimmin tapaamisia on viikoittain. Koulutuspsykoterapia on kestoltaan 20 kertaa, mutta voimme myös sopia pidemmästä tai lyhyemmästä terapiajaksosta.

Issues often worked with
Eating disorders Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Challenging life situation Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Minulla on myös sosiaalialan AMK-tutkinto (sosionomi). Lisäksi olen intensiivikoulutettu DKT-terapeutti. Minulla on pitkä työkokemus monenlaisten psykiatristen häiriöiden sekä riippuvuusongelmien hoidosta erikoissairaanhoidosta. Olen myös työskennellyt DKT-yksilöterapeuttina sekä ohjannut DKT-ryhmiä. Viime vuosina olen toiminut nettiterapeuttina kognitiivisiin ja käyttäytymisterapeuttisiin menetelmiin pohjautuvissa nettiterapiaohjelmissa.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

First session price

30.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huomioithan että käynneistä ei saa Kela-korvausta