Home Page / Find Your Therapist / Heidi Tuurinkoski-Ekman

Heidi Tuurinkoski-Ekman

Psychotherapist, Psychologist, Solution-oriented
Helsinki, Meilahti
Helsinki, Meilahti
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen psykologi ja psykoterapeutti (Valvira). Minulla on pitkä työhistoria nuorten, perheiden sekä lasten kanssa tehtävästä työstä. Lisäksi olen tehnyt töitä erilaisten mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa. Pidän työstäni ja asiakastyöstä. Työntekijänä olen helposti lähestyvä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Interpersonal psychotherapy (IPT)

About me as a therapist

Työntekijänä minulle tärkeintä on, että tapaamiset ovat asiakkaan näköisiä. Työtapani on dialoginen, uskon vahvasti siihen, että asiakkaan sanoma pitää tulla kuulluksi. Olen työssäni pitkäjänteinen, siihen on nuorten kanssa tehtävä työ opettanut. Uskon vahvasti myös siihen, että kun ihmisen elämässä korostetaan hyvää, hyvä myös arjessa lisääntyy. Tapaamisissa tärkeää on aina luottamuksellisuus. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, rauhallinen, huumorintajuinen ja letkeä.

Minulla on Interpersonaalinen psykoterapia-menetelmäkoulutus, Kriisityön-täydennyskoulutus (Suomen Mielenterveysseura), MOVE!-parisuhdeväkivaltakoulutus (VIola ry) sekä Sosiaalipedagoginen hevostoiminta-koulutus (Turun yliopisto, Brahea).

About my therapy sessions

Tapaamiset sujuvat aina asiakaslähtöisesti. Tapaamisten pituus määräytyy asiakkaan tarpeiden mukaan. Tärkeää on, että tapaaminen on asiakkaan näköinen. Tapaamisilla käsitellään asiakkaan tahdilla asioita. Tykkään käyttää työssäni visuaalisia työtapoja; mm. fläppitaulua, videointia, kortteja tai piirtämistä. Asiakkaan toiveesta myös hevosavusteinen työ on mahdollista. Hevoseni sijaitsevat Lohjalla.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt vuodesta 2001 lähtien kehitysvammaisten, lasten, nuorten sekä heidän perheiden ja verkoston kanssa. Olen ollut kehitysvammapsykologina, koulupsykologina, perheneuvolapsykologina sekä lastensuojelun perhekuntoutuksessa. Perheneuvolassa olen saanut tehdä yksilötyötä myös aikuisten kanssa.
Täydennyskoulutuksista itselleni tärkeimpiä on kriisityön koulutus, sosiaalipedagoginen hevostoiminta sekä interpersonaalisen psykoterapian koulutus eli IPT sekä MOVE!-väkivallan tekijän motiavaatiotyö. Olen opiskellut myös kriisityön täydennyskoulutuksen ja tehnyt pitkään kriisityötä niin akuuttia kriisityötä kuin pitkittyneiden traumojen kanssa.

Katso tarkemmin: www.ohjakset.fi

Client group

Työskentelen mielelläni kaiken ikäisten ihmisten kanssa. Erityisosaamisena parisuhde- ja perheväkivalta, masennus, käytöshäiriöt, ahdistuneisuus sekä päihdeongelmat.

First session price

70.00

Regular session price

95.00

Pricing details

95€/45min
175/90min