Home Page / Find Your Therapist / Heidi Svanström

Heidi Svanström

In education Nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Espoo, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Terapeuttina olen tulevaan suuntautunut, empaattinen ja helposti lähestyttävä asiakkaan rinnalla kulkija. Asiakas on oman elämänsä paras asiantuntija ja historia on läsnä istunnoissa tarpeen mukaisesti siinä määrin, että asiakkaan elämäntarina kuvautuu kohti eheämpää kokonaisuutta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Solution-oriented
Additional Training

Mindfulness

About me as a therapist

Olen valmistunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, seksuaalineuvojaksi ja sairaanhoitajaksi. Lisäksi olen aloittanut opinnot 1/2021 kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksessa(CBT/KKT), valmistuen 10/2024. Olen myös opiskellut kognitiivisia lyhytterapeuttisia menetelmiä ja mindfulness ohjaajan opintoja. Minulla on kokemusta psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta, päihdetyöstä ja matalan kynnyksen mielenterveyspalveluista.

Minulle voit varata ajan lyhytterapia jaksolle 5-20krt, yksittäiselle tuki- ja kriisikäynnille tai pidempikestoisempaan terapiaan, missä tahansa mieltä kuormittavissa asioissa. Osaamisalaani ovat erilaiset elämäntilanteisiin liittyvät haasteet ja kriisitilanteet, mieliala- ja ahdistushäiriöiden hoito, pakko-oireet, seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset, vaativuus itseään kohtaan ja riippuvuudet.

About my therapy sessions

Työskentelymenetelmät toteutuvat yksilöllisesti kognitiivisin, käyttäytymisterapeuttisin, ratkaisu-ja voimavarakeskeisin menetelmin sisältäen keskustelua ja tarpeen mukaan harjoitteita ja tehtäviä. Mindfulness harjoituksia hyödynnetään muun muassa autonomisen hermoston rauhoittamisessa, stressin hallinnassa, tunnetyöskentelyssä ja yleisen turvallisuuden tunteen lisäämisessä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja ja tällä hetkellä psykoterapeuttikoulutuksessa suuntauksena kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT). Lisäksi olen opiskellut kognitiivisia lyhytterapeuttisia menetelmiä ja mindfulness ohjaajan opintoja. Minulla on kokemusta työstä psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa, päihdetyöstä ja työstä matalan kynnyksen mielenterveyspalveluissa.

Client group

Työskentelen aikuisten yli 18-vuotiaiden asiakkaiden kanssa.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.