Home Page / Find Your Therapist / Heidi Lindström

Heidi Lindström

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Family therapy
Etäyhteydellä, koko Suomi
Järvenpää,
English Finnish
Customer Groups
Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments

Therapist does not accept appointments between 1.7.-31.7.
I also provide therapy services for families and couples in English.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
About me as a therapist

Olen integratiivinen pari- ja perhepsykoterapeutti. Integratiivinen työote mahdollistaa erilaisten psykoterapiamenetelmien soveltamisen juuri sinulle parhaalla tavalla. Terapeuttina olen läsnäoleva ja asiakasta kunnioittava. Minulle on tärkeää, että jokainen perheenjäsen tuntee olonsa vastaanotolla tervetulleeksi ja arvostetuksi. Osaan myös turvallisesti haastaa sinua tai teitä kohti vaikeilta tuntuvien asioiden käsittelemistä.

Työskentelen mielelläni vauvaa odottavien ja pikkulapsiperheiden kanssa, vanhemmuuden sekä parisuhteen kysymysten äärellä. Perheen hyvinvointia voi haastaa esimerkiksi suru, vanhempien vaikea parisuhdetilanne, pitkäaikaissairaudet tai vanhemman omat vaikeat lapsuudenkokemukset.
Myös sateenkaarevat perheet ja parit sekä uusperheet ovat lämpimästi tervetulleita vastaanotolleni.

Minulla on lisäkoulutusta tanssi-liiketerapiasta. Halutessanne voimme käyttää työskentelyn osana erilaisia kehollisia menetelmiä.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

About my therapy sessions

Parien ja perheiden kanssa voidaan käyttää yhteisen tutkimisen välineenä esimerkiksi sukupuu- tai aikajanatyöskentelyä.

Erilaiset tunteidensäätelyn sekä kehollisen vireystilan havainnointiin liittyvät harjoitteet ovat mahdollisia ja tukevat perhettä etenkin tilanteissa, joissa vanhemmuuden haasteena on omien haavoittavien kokemusten aktivoituminen nykyisissä ihmissuhteissa. Tanssi-liiketerapian lisäopintoni antavat hyviä keinoja tutkia keho-mieliyhteyttä.

Erityisesti lasten ja nuorten tapaamisissa työskentelyn välineenä voidaan käyttää myös leikillisyyttä ja pelillisyyttä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Challenges in parenting Feeling bad Panic attacks Anger management Processing my past Sexual abuse Challenging life situation Personal growth and development Low self-esteem
Additional information

Kaikki vapaat aikani eivät välttämättä näy ajanvarauskalenterissani, joten ota rohkeasti yhteyttä, jollet löydä sopivaa aikaa.

First session price

140.00

Regular session price

140.00

Pricing details

Hinnasto:
45min 95e
90min 140e
Pareja ja perheitä suosittelen varaamaan 90 min ajan.
Minduun profiilissani on näkyvillä vapaat 90 minuutin aloitusajat. Jos toivot 45 minuutin aikaa, ota yhteyttä niin sovitaan sinulle aloitusaika! Tällä hetkellä minulla löytyy hyvin aloitusaikoja arkisin klo 8-16 välillä.