Home Page / Find Your Therapist / Heidi Lepistö

Heidi Lepistö

In education Psychiatric staff nurse, Psychoanalytic
Espoo, Espoo
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Long-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen kliinistä potilastyötä vaille valmis psykoterapeutti ja kuvataidepsykoterapeutti (v. 2014-2018). Koulutuspotilastyön johdosta tarjoan edullisempaa hintaa, jonka johdosta kela-rahoitusta et tarvitse. Työskentelyä ohjaa kokenut työnohjaaja. Vastaanottopäivät ovat ma ja ke (klo 17.00->)
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Visual art therapy
Additional Training

Hypnosis Art therapy Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Kohtaamisen tärkeys on ollut koko urani ajan kirkkaimpana johtotähtenä tehdessäni tätä arvostamaani työtä ihmisten parissa. Koen olevani etuoikeutettu sen avoimuuden ja rohkeuden edessä mitä asiakaskohtaamisissa olen saanut vastaanottaa. Pyrin pitämään itsestäni huolta, jotta olisin kaikin tavoin turvallinen ja kannatteleva psykoterapeutti, jonka luokse on helppo tulla asioineen. Ammatillisesta työotteesta huolehdin myös kouluttautumalla aktiivisesti.

About my therapy sessions

Psykoterapia istunnot toteutuvat 2 krt/vkossa ja ovat kestoltaan 45 min pituisia. Psykoterapia koulutuspotilaan tulee olla sitoutunut vähintään 2 vuoden hoitosuhteeseen. Psykoanalyyttisen psykoterapian eli psykodynaamisen terapian lähtökohtana on ajatus mielen rakentumisesta vuorovaikutuksellisena kehitysprosessina niistä subjektiivisista kokemuksista, jotka ovat syntyneet varhaisissa vuorovaikutussuhteissa. Luottamuksellisen hoitosuhteen turvin voidaan käydä läpi kokemuksia, jotka ovat ylittäneet silloisen vastaanotto- ja sietokyvyn ja peilaten niitä nykyhetkeen.

Issues often worked with
Bipolar disorder Challenging life situation Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Processing my past Sexual abuse Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Minulla on pitkä (yli 20v.) työkokemus eri ikäisten ihmisten kanssa työskentelystä niin terveydenhuollon kuin sosiaalialan työpaikoissa (mm. lastensuojelu, depressiohoitaja, kriisityö ja päihdetyö, lastenpsykiatria). Tällä hetkellä työskentelen nuorisopsykiatriassa. Lisäkoulutusta olen hankkinut seuraavista: rentoutus-ohjaaja ja suggestoterapeutti, voimavarakeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, sekä taideterapeutti.

Client group

Koulutuspotilaan ollessa kyseessä painotan kykyä sitoutua hoitosuhteeseen.

First session price

85.00

Regular session price

25.00

Pricing details

Tutustumiskäynnin hinta sisältää 3 arviointikäyntiä.