Home Page / Find Your Therapist / Heidi Kukka

Heidi Kukka

Psychotherapist, Master of Arts (Education), Cognitive
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Vuorovaikutuksellisessa suhteessa, omassa rytmissäsi, voit tulla kohdakkain Sinua askarruttavien ja koskettavien elämäsi asioiden kanssa. On tärkeää että voit hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä tutkia ajatuksiasi, tunteitasi, mielikuviasi yhtälailla kuin kehosi reaktioita ja tuntemuksia
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Työtapani on tilaa antava, kuunteleva ja keskusteleva sekä eri viitekehyksistä kumpuavia työtapoja hyödyntävä. Tärkeää on että erilaiset työtavat sopivat sinulle; erilaisista viitekehyksistä käsin olevia työtapoja on mahdollista tilanteesi mukaan käyttää.

Minulla on pitkä terapiatyön kokemus lähinnä aikuisten parissa; olen työskennellyt hyvin monenlaisissa elämän tilanteissa olevien henkilöiden kanssa yhteistyöhön rakentuen. Taustalla minulla on monivuotinen kokemus kuntoutuksen alalta, olen työskennellyt alan eri sektoreilla sekä terapeuttina että kouluttajana. Psykoterapian alalla toimin yksilöpsykoterapeuttina Valvira kelpoisuuden ja Kelapätevyyden omaavana. Koulutukseni on ollut sekä ratkaisukeskeinen että kognitiivinen. Lisäksi olen osallistunut lukuisiin psykodynaamisiin koulutuksiin lisä-ja täydennyskoulutuksina kuten pitkiin kehollisuus koulutuksiin. Toimin lisäksi kuvataideterapeuttina ja ekspressiivisen taideterapian kouluttajana (cags).

About my therapy sessions

Olen kokenut luovien työtapojen kiintoisana ja sytyttävänä mahdollisuutena osana elämän ja sisäisyyden tutkimisen prosessia. Viime vuosien aikana minua on kiinnostanut psykoterapian kolmannen aallon suuntaukset kuten esimerkiksi myötätuntosuuntautunut terapia sekä tietoisuustaitojen että luovien menetelmien käyttö osana terapiaprosessia. Lämpimästi tervetuloa tutustumiskäynneille, joita tarjoan hintaan 80,00 € / 45min.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Anger management Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Client group

Aikuiset

First session price

80.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.