Home Page / Find Your Therapist / Heidi Joutsiniemi

Heidi Joutsiniemi

Psychological therapy, Psychologist, Couple therapy
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Tarjoan aikuisten ja lapsipsykologin palveluita (keskustelutukea, yksilötutkimuksia, kouluvalmiusarvioita), pariterapiaa sekä kognitiivista lyhytterapiaa. Joskus yksikin aika voi riittää tuomaan uutta näkökulmaa vaikeaan elämäntilanteeseesi. Vapaita aikoja saatavilla. Ole rohkeasti yhteydessä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Integrative
Additional Training

Neuropsychiatric coach Mindfulness

About me as a therapist

Olen myötätuntoinen, lämmin ja aktiivinen terapeutti. Käynnit ovat tavoitteellisia ja käytännönläheisiä. Pyrin olemaan työskentelyssä avoin ja suorapuheinen. Sinun tarpeet, toiveet ja kysymykset ovat työskentelyn ydin.

Olen käynyt 3-vuotisen kognitiivis-integratiivisen lyhytpsykoterapian erityispätevyyden, ja sen lisäksi monenlaisia muitakin täydennyskoulutuksia yksilö, perhe- ja pariterapeuttiseen työskentelyyn liittyen.

Olen työskennellyt useita vuosia kuntasektorilla ja yksityisissä kuntoutuskeskuksissa erilaisissa aikuisten, lasten, nuorten ja perheiden palveluissa.

Minulla on osaamista psykologisista kognitiivisista tutkimuksista, neuropsykiatrisista häiröistä ja niiden hoidosta sekä aikuisten ja lasten osalta. Minulla on myös ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan pätevyys.

Täydennän opintojani tällä hetkellä ratkaisukeskeisessä psykoterapiakoulutuksessa.

About my therapy sessions

Tapaamisilla voimme keskustella kaikista sinulle/teille tärkeistä asioista. Uskon, että löydämme yhdessä mieluisan ja turvallisen työskentelytavan käsitellä kaikenlaisia elämään, ihmissuhteisiin ja itseen liittyviä asioita ja kysymyksiä.

Lasten ja nuorten käynnit suunnitellaan yhdessä vanhempien kanssa. Hoitojaksoihin tai lasten tutkimuksiin on mahdollista sisällyttää myös vanhempien ohjauskäyntejä. Mahdollisuus lasten kouluvalmiustutkimuksiin ja kehitystasoarvioihin.

Parikäynneillä autan teitä juttelemaan vaikeista asioista, löytämään uudelleen turvaa, luottamusta, hyväksyntää, yhteyttä ja ratkaisuja.

Käynnit voivat olla keskustelupainotteisia tai voimme hyödyntää työskentelyssä myös muita menetelmiä. Osa haluaa pelkästään jutella. Toisille voi olla luontevampaa kirjoittaa, piirtää, maalata, hyödyntää musiikkia tai kuvia työskentelyn tukena. Katsotaan yhdessä, mikä sopii sinulle/teille.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients Pain related difficulties
My professional background and knowledge

Laillistettu psykologi (PsM)
Kognitiivis-integratiivisen lyhytpsykoterapian pätevyys (3 vuotta)
Täydennyskoulutusta lasten kognitiivisesta psykoterapiasta ja paripsykoterapiasta
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
Psykofyysisen psykoterapian perusteet (1 v)
Ratkaisukeskeinen psykoterapiakoulutus 2016-2019

Client group

Olen työskennellyt usean vuoden ajan perheneuvolassa, lasten ja aikuisten kuntoutus-palveluissa sekä muissa aikuisten,nuorten, lasten, parien ja perheiden palveluissa.

Additional information

Kaikki vapaat ajat eivät näy kalenterissa, joten laita viestiä niin katsotaan sopivaa aikaa.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details