Home Page / Find Your Therapist / Heidi Antti-Lindholm

Heidi Antti-Lindholm

Psychotherapist, Social worker, Couple therapy
Helsinki, Vallila
English Swedish Finnish
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Jag är utbildad par-och familjeterapeut. Jag arbetar både på svenska och finska, i par-och familjesituationer kan ni använda ert modersmål fritt, och vid behov tvåspråkigt. Jag har lång erfarenhet av mental- och missbrukarvård för unga och vuxna. Under de senaste åren har jag arbetat på en familjerådgivning. Jag har också lång erfarenhet av familjemedling och skilsmässoarbete och föräldraskap. Jag har specialkunskap i stabiliserande par- och familjeterapi.

Jag har påbörjat min utbildning inom djurassisterad terapi. Min egen hund är ännu under utbildning, men ni är välkomna att ta med er egen hund på besöket.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen iloinen, avoin ja sponttaani ja otan hyvin huomioon ihmisten toiveet ja ajatukset. Minulla on käytössä vakauttava pari- ja perhepsykoterapiamalli. Työotteeni nojaa myös luovan systeemin, narratiivisuuden ja ratkaisukeskeisiin toimintamalleihin.
Minulla on Kela-pätevyys pari- ja perhepsykoterapiaan. Tämän lisäksi minulla on pitkä kokemus yksilöterapiasta kunnan palveluksessa vanhemmuus ja riippuvuusnäkökulmasta.

About my therapy sessions

Olen vakauttava pari- ja perhepsykoterapeutti. Tämä tarkoittaa, että pyrin edistämään asiakkaiteni sisäistä kommunikaatiota ja tasapainottamaan samalla myös perheen dynamiikkaa ja toimintamalleja. Käytän vastaanotolla keskustelun lisäksi myös kehollisia harjoitteita. Fokusoitu vakauttava pari- ja perhepsykoterapiassa yhdistetään pari- ja perheterapiaan mm. kriisi ja traumaterapian elementtejä.


Vastaanotolleni saat ottaa myös koirasi mukaan.

Issues often worked with
Subtance abuse/addiction Relationship problems Changing lifestyle Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Minulla on pitkä kokemus nuorten ja aikuisten mielenterveys- ja päihdetyöstä. Viimeiset vuodet olen työskennellyt perheneuvolassa. Vastaanottotyön lisäksi olen toimintut perhesovittelijana mm. käräjäoikeudessa asiantuntija-avustajana. Minulla on vankka kokemus vanhemmuustyöstä eri muodoissa.

Additional information

Kouluttaudun tällä hetkellä eläinavusteiseksi valmentajaksi, joten voit ottaa mukaan oma koirasi. Oma koirani on edelleen koulutuksessa.

First session price

60.00

Regular session price

95.00

Pricing details

yksilökäynti 45 min. 80 € , pari- ja perheterapia 60 min 95 € , pari-ja perheterapia 90 min 120 €