Home Page / Find Your Therapist / Hanna Sapman
In education Nurse, Solution-oriented
Järvenpää,
Etäyhteydellä koko Suomi,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Youth 13-17y Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarvitsetko luottamuksellista keskusteluapua haastavassa elämäntilanteessa? Onko sinulla tunne, ettet pääse tilanteessasi eteenpäin? Tarvitsetko uutta näkökulmaa tilanteeseesi? Tarjoan ratkaisukeskeistä koulutuspsykoterapiaa osana opintojani.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapeuttina olen asiakasta kunnioittava ja kannustava. Innostun aidosti asiakkaideni edistymisestä. Keskustelijana olen melko aktiivinen, mutta myös annan tilaa asiakkaalle. Vastaanotollani on turvallinen ja hyvä tunnelma, siellä on helppo puhua myös vaikeista aiheista. Vahvuutenani on aitous ja oivaltavuus. En tuputa asiakkaalle mielestäni oikeita ratkaisuja, vaan toimin aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ajattelen, että asiakkaalla on jo hallussaan ratkaisu tilanteeseensa, hän vain tarvitsee tukea ja apua ratkaisun tunnistaakseen.

About my therapy sessions

Vastaanotollani hyödynnetään monipuolisesti ratkaisukeskeisyyden eri menetelmiä. Tavoitteena on tunnistaa ja vahvistaa asiakkaan voimavaroja ja näin mahdollistaa hyvä arki ja tulevaisuus.

Olen käynyt myös kognitiivisen lyhytterapian koulutuksen, sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmäkoulutuksen, myös näitä taitoja hyödynnän vastaanotollani.

Ensimmäisellä tapaamisella tyypillisesti kartoitetaan asiakkaan tilannetta, toiveita ja tavotteita. Kuitenkin ratkaisukeskeisyyden yksi perusperiaate on, että jo yksi käynti voi tuoda toivotun avun. Käyntimäärät ja tiheys sovitaankin aina asiakaskohtaisesti.

Kaikki vastaanottoajat on mahdollista toteuttaa myös Kelan hyväksymällä videoyhteydellä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Low self-esteem Feeling bad Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Hurting yourself Changing lifestyle Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Anxiety towards social situations Bipolar disorder Psychotic disorders Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Päivätyönäni työskentelen terveysasemalla psykiatrisena sairaanhoitajana ja depressiohoitajana. Minulla on pitkä kokemus vastaanoton pitämisestä, ja olen auttanut satoja asiakkaita hyvin erilaisissa haasteissa urani aikana.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.
Minulla on pitkä kokemus erityisesti masentuneiden asiakkaiden kanssa työskentelystä.

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details

45min käynti 65e
90min käynti 120e