Home Page / Find Your Therapist / Hanna Sapman

Hanna Sapman

In education Nurse, Solution-oriented
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Malmi
English Finnish
Customer Groups
Families Youth 13-17y Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarvitsetko luottamuksellista keskusteluapua haastavassa elämäntilanteessa? Onko sinulla tunne, ettet pääse tilanteessasi eteenpäin? Tarvitsetko uutta näkökulmaa tilanteeseesi? Tarjoan ratkaisukeskeistä koulutuspsykoterapiaa osana opintojani.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapeuttina olen asiakasta kunnioittava ja kannustava. Innostun aidosti asiakkaideni edistymisestä. Keskustelijana olen melko aktiivinen, mutta myös annan tilaa asiakkaalle. Vastaanotollani on turvallinen ja hyvä tunnelma, siellä on helppo puhua myös vaikeista aiheista. Vahvuutenani on aitous ja oivaltavuus. En tuputa asiakkaalle mielestäni oikeita ratkaisuja, vaan toimin aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ajattelen, että asiakkaalla on jo hallussaan ratkaisu tilanteeseensa, hän vain tarvitsee tukea ja apua ratkaisun tunnistaakseen.

About my therapy sessions

Vastaanotollani hyödynnetään monipuolisesti ratkaisukeskeisyyden eri menetelmiä. Tavoitteena on tunnistaa ja vahvistaa asiakkaan voimavaroja ja näin mahdollistaa hyvä arki ja tulevaisuus.

Olen käynyt myös hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmäkoulutuksen, myös näitä taitoja hyödynnän vastaanotollani.

Ensimmäisellä tapaamisella tyypillisesti kartoitetaan asiakkaan tilannetta, toiveita ja tavotteita. Kuitenkin ratkaisukeskeisyyden yksi perusperiaate on, että jo yksi käynti voi tuoda toivotun avun. Käyntimäärät ja tiheys sovitaankin aina asiakaskohtaisesti.

Kaikki vastaanottoajat on mahdollista toteuttaa myös Kelan hyväksymällä videoyhteydellä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Psychotic disorders Bipolar disorder Anxiety towards social situations Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Changing lifestyle Hurting yourself Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Feeling bad Low self-esteem Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Päivätyönäni työskentelen terveysasemalla psykiatrisena sairaanhoitajana ja depressiohoitajana. Minulla on pitkä kokemus vastaanoton pitämisestä, ja olen auttanut satoja asiakkaita hyvin erilaisissa haasteissa urani aikana.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.
Minulla on pitkä kokemus erityisesti masentuneiden asiakkaiden kanssa työskentelystä.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

45min käynti 60e
90min käynti 110e