Home Page / Find Your Therapist / Hanna Roihu

Hanna Roihu

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Couple therapy
Nokia,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Olen perhe- ja paripsykoterapeutti, seksuaaliterapeutti ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Vastaanotolleni ovat tervetulleita parit ja perheet sekä täysi-ikäiset yksilöasiakkaat. Olen Kelan kuntoutuspsykoterapian palveluntuottaja perhe- ja paripsykoterapissa sekä vanhempien ohjauskäynneissä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Psykoterapian ja kaikkien keskustelutapaamisten lähtökohtana on luottamuksellinen ja hyvä yhteistyösuhde. Työskentelyotteeni on voimavarakeskeinen ja dialoginen. Pidän tärkeänä sitä, että tapaamisissa kaikki tulevat kuulluiksi ja sitä, että voimme keskustella juuri sinulle/teille tärkeistä teemoista. Näin voimme etsiä yhteistä ymmärrystä, pohtia, mistä tilanteessa on kysymys, sekä kulkea kohti yhdessä määrittelemiämme tavoitteita.

About my therapy sessions

Tapaamisilla keskustelemme, ja pohdimme juuri sinulle/ teille tärkeitä aiheita. Perhe- ja paripsykoterapian sekä yksilökeskusteluiden kesto voi vaihdella. Tapaamisia voi olla viikoittain, joka toinen viikko, tai harvemmin, juuri teidän tarpeiden mukaan. Jo muutama tapaaminen voi tuoda apua tilanteeseen. Joskus terapeuttinen matkamme voi kestää pidempäänkin. Tapaamisten kokoonpanot voivat myös vaihdella.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Panic attacks Sexual problems Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Burnout
My professional background and knowledge

Olen tehnyt töitä nuorisopsykiatrisen erikoissairaanhoidon parissa yli 15 vuotta. Työskentely on tiiviistä yhteistyötä nuorten, perheiden, erilaisten yhteistyöverkostojen, sekä moniammatillisen tiimin kanssa. Viimeisimmät vuodet olen tehnyt erikoissairaanhoidossa pääosin perheterapiaa.
Minulla on myös kokemusta psykiatrisesta, kodeissa tapahtuvasta perhetyöstä sekä vapaaehtoistyönä tapahtuvasta, seksuaaliterapeuttisiin kysymyksiin liittyvästä puhelin- ja nettineuvonnasta.
Kaiken kaikkiaan työssäni olen tavannut aikuisia, nuoria ja lapsia erilaisissa kokoonpanoissa.

First session price

160.00

Regular session price

160.00

Pricing details

- Perhe- ja paripsykoterapia: 90min/ 160€ (KELA-korvauksen määrä 95,87€)
- Perhe- ja paripsykoterapia: 60min/ 105€ (KELA-korvauksen määrä 63,91€)
- Vanhempien ohjaus: 45min/ 80€ (KELA-korvauksen määrä 57,60€)
- Yksilökeskustelu: 45min/ 70€ (ei mahdollisuutta KELA-korvaukseen)