Home Page / Find Your Therapist / Hanna Pajunen

Hanna Pajunen

In education Occupational therapist, Integrative
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen integratiiviseksi psykoterapeutiksi. Tapani olla vuorovaikutuksessa on kuunteleva, tutkiva ja salliva. Koulutukseltani olen toimintaterapeutti ja työnohjaaja, minulla on pitkä kokemus terapiatyöstä lasten ja perheiden parissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Kohtaaminen on minulle merkityksellistä työssäni. Ajattelen olevani kanssakulkija matkallasi, joka tarpeen mukaan on vierelläsi, kannustaa hankalassa kohdassa tai katsoo etäältä, kun jatkat matkaasi. Pyrin löytämään kanssasi sinua hyödyttävät keinot toivomasi muutoksen mahdollistamiseksi. Olen työskentelyssä tilaa antava, mutta myös aktiivinen. Terapiassa luonani kutsun sinut jakamaan ajatuksiasi, tuntemuksiasi ja kokemuksiasi turvallisessa paikassa.

About my therapy sessions

Terapia kanssani on tutkimista, se voi olla tietoisuuden lisäämistä, ymmärryksen syventämistä tai toiminnan tarkastelua. Pääasiallinen työväline on keskustelu, mutta voimme käyttää myös toiminnallisia menetelmiä, jos ne kiinnostavat sinua ja tukevat sinua siinä, mihin toivot muutosta. Työskentelyn alussa merkityksellistä on luottamuksellisen suhteen muodostuminen välillemme. Nimeämme yhdessä määränpään ja sovimme millä keinoin sitä kohti suuntaamme.

Issues often worked with
Difficulty sleeping Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Yksilöterapiakäynti 60€ / 45 min