Home Page / Find Your Therapist / Hanna Nordström

Hanna Nordström

In education Psychologist, Cognitive
Lohja,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykologi ja kognitiivinen psykoterapeuttiopiskelija (valmistuminen 12/2024). Tarjoan psykologin keskusteluvastaanottoa ja koulutuspsykoterapiaa kaikenikäisille asiakkaille. Voit varata ajan vastaanotolleni Lohjalle, tai etävastaanotolle. Tervetuloa!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen myötätuntoinen ja helposti lähestyttävä psykologi ja tuleva kognitiivinen psykoterapeutti. Vahvuuksiani ovat kunnioittava kohtaaminen ja aito läsnäolo.
Tarjoan tukea, kun haluat pohtia hankalaa elämäntilannettasi tai kaipaat tukea vaikkapa ihmissuhteisiin, ahdistuneisuuteen tai erilaisiin elämänkriiseihin liittyvissä kysymyksissä. Vaikka terapian fokuksena ovat nykyhetkessä mieltä askarruttavat kysymykset, on hyödyllistä tarkastella myös sellaisia aiempia kokemuksia, jotka kulkevat nykyhetkessä mukanasi. Erityisosaamista minulla on lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, ahdistuksen, masennuksen, vuorovaikutuksen ja traumojen hoidosta.
Ajattelen terapian olevan yhteistyötä, jossa asiakas on oman tilanteensa paras asiantuntija, ja pyrin aina kunnioittavaan ja luottamukselliseen terapiasuhteeseen asiakkaan iästä riippumatta. Minulle on tärkeää turvallisuudentunteen ylläpitäminen ja se, että voit tulla vaikean olosi tai tilanteesi kanssa lempeästi kuulluksi ja ymmärretyksi.

About my therapy sessions

Terapiassa on keskeistä pyrkiä yhdessä löytämään ne asiat, jotka lisäävät hyvinvointiasi ja toimintakykyäsi, estävät sinua elämästä sellaista elämää kuin toivoisit, tai sitten muodostamaan uudenlainen suhde ongelmalliseksi koettuihin asioihin. Työskentelyotteeni on joustava ja asiakasta kunnioittava.
Työskentelyni perustuu kognitiivisen psykoterapian menetelmiin, kuten haitallisten ajatusmallien ja uskomusten, tunteiden ja käyttäytymisen tarkasteluun, ja näiden muokkaamiseen joustavampaan suuntaan. Terapian kautta voidaan löytää uusia selviytymiskeinoja haastaviin tilanteisiin ja tunteisiin. Keskustelun lisäksi terapiassa voidaan käyttää myös yhdessä sovittuja tehtäviä tai harjoituksia muutoksen edistämiseksi.
Lasten ja nuorten käynnit suunnitellaan yhdessä vanhempien kanssa, ja niihin on mahdollista sisällyttää myös vanhempien ohjauskäyntejä. Erityisesti lasten kanssa hyödynnän keskustelun lisäksi myös muita työskentelyn menetelmiä, kuten leikkiä, pelaamista ja piirtämistä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Bipolar disorder Personal growth and development Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani psykologian maisteri. Olen työskennellyt lähes 10 vuotta lastenpsykiatrialla psykologina, ja saanut lisäkoulutuksen mm. ahdistuneisuuden Cool Kids-hoitomallista, traumafokusoidusta kognitiivisesta käyttäytymisterapiasta (TF-KKT) ja Theraplay-vuorovaikutushoidosta. Olen toiminut myös koulupsykologina pääkaupunkiseudun peruskouluissa kahdeksan vuoden ajan.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details