Home Page / Find Your Therapist / Greta Voutilainen

Greta Voutilainen

In education Psychologist, Cognitive
Helsinki, Keskusta
Espoo, Leppävaara
Etäyhteydellä koko Suomi,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tilaa syksyllä 2024 tutustumiskäynneille Kela-psykoterapiaa varten sekä muutoinkin uusille asiakkaille! Vaikeiden asioiden kanssa ei tarvitse olla yksin. Olen pitkän työkokemuksen omaava psykologi ja valmistumassa kognitiiviseksi psykoterapeutiksi 12/2024.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Haluan tarjota jokaiselle asiakkaalle rauhallisen ja turvallisen tilan, jossa tulee arvostetuksi juuri sellaisena kuin on. Olen aktiivisesti osallistuva, kiinnostunut, tutkiva, asioita eri näkökulmista tarkasteleva ja joustava. Olen myös herkkä elämään mukana niin ilossa kuin surussa. Tunteet ovat tärkeitä ja pyrin auttamaan niiden tunnistamisessa ja ilmaisussa.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Kognitiivisen psykoterapian viitekehyksen mukaisesti alkuun tutkimme ja hahmottelemme sinun tilannettasi ja sen taustatekijöitä sekä voimavarojasi. Siitä hahmottuu suunnitelma siitä, minkälaiset muutokset ja minkälainen työskentely on tarpeen. Vastaanotolla pyrimme lisäämään itseymmärrystä ja löytämään vaihtoehtoisuutta. Voimme työskennellä vaikeiden tunteiden ja kokemusten sekä itsen eri puolien kanssa erilaisin kokemuksellisin työtavoin. Voimme myös miettiä pieniä välitehtäviä tavoitteita edistämään. Työskentely tähtää siihen, että vaikeuksiin löytyy uutta ymmärrystä ja näkökulmaa sekä helpotusta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself
Areas of Specialization
Psychotic disorders
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt psykologina psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa vuodesta 2006 alkaen. Kokemusta minulla on kertynyt laajasti erilaisista psyykkisistä häiriöistä, mutta erityisesti sosiaalisen vuorovaikutuksen haasteista ja psykoottisista häiriöistä ja niiden varhaisesta tunnistamisesta ja hoidosta. Olen kouluttanut psykiatrian ammattilaisia mm. psykoottisiin häiriöihin liittyvien sosiaalisen kognition haasteiden arvioimiseen ja kuntouttamiseen. Valmistun kognitiiviseksi psykoterapeutiksi 12/2024.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa. Olen laajasti kiinnostunut ihmismielen monimutkaisuudesta ja yksilöllisyydestä ja toisaalta sen lainalaisuuksista. Minua kiinnostaa työskennellä niin nykyhetken haasteiden kuin myös menneisyyden vaikeiden asioiden parissa.

Valmistun psykoterapeutiksi 12/2024, jonka jälkeen haen Kelan palveluntuottajaksi. Jos olet kiinnostunut Kela-psykoterapiasta, voit olla minuun sähköpostitse tai Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelun kautta yhteydessä ja voimme varata jo vuoden 2024 puolelle tutustumiskäynnin. Halutessasi voimme aloittaa työskentelyn jo ennen valmistumistani alennettuun opiskelijahintaan. Tarjoan myös lyhytpsykoterapiaa (esim. 10-25 käyntiä) tai vastaanotolle voi tulla yksittäiselle käynnille. Lämpimästi tervetuloa!

First session price

75.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Koulutuspsykoterapia-asiakkaiden kanssa hinta voidaan sopia erikseen.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.