Home Page / Find Your Therapist / Eveliina Salonen

Eveliina Salonen

In education Nurse, Solution-oriented
Tampere,
Finnish
Customer Groups
Families Youth 13-17y Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen 3. vuoden psykoterapeuttikoulutettava, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sekä sairaanhoitaja. Teen terapiaa Tampereella sekä etäyhteydellä minne päin suomea vain. Mikäli sinulle sopivia aikoja ei ole näkyvissä, niin olethan yhteydessä ja järjestetään sinun arkeen sopiva tapaamisaika.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapeuttina olen empaattinen, kuunteleva ja toista arvostava. Uskon, että jokaisen yksilön tarinan takana on unelmia, voimavaroja, taitoja sekä selviytymiskeinoja, joita voimme terapiassa yhdessä etsiä ja löytää.
Asiakkaan kanssa työskenteleminen on aina tavoitteellista ja etenemistä onkin hyvä tarkastella prosessin aikana. Minulla on tapana kysyä asiakkaalta "Olemmeko puhuneet tänään oikeista ja sinulle merkityksellisistä asioista?". Ajattelen, että asiakas luo työskentelylle raamit ja yhdessä mietimmekin, kuinka nuo raamit voitaisiin täyttää.

About my therapy sessions

Tarjoan ratkaisukeskeistä terapiaa yksilöille, pareille ja perheille. Ratkaisukeskeisessä terapiassa pyritään eroon negatiivisten ajatusten kierteestä ja suunnataan huomio tulevaisuuteen, mahdollisuuksiin ja voimavaroihin. Terapiassa kuljetaan pienin askelin kohti toivotunlaista tulevaisuutta. Työskentely on tavoitteellista ja muutostoiveet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa.

Issues often worked with
Sexual problems Bipolar disorder Subtance abuse/addiction To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Additional information

Voit myös käydä katsomassa nettisivut www.mahdollistava.fi , jossa yritykseni toiminnasta enemmän.

First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details

Yksilöterapia 55,00€ (45min)
Pariterapia 100,00€ (90min)