Home Page / Find Your Therapist / Essi Pinola

Essi Pinola

In education Bachelor of Social Services, Psychodynamic
Etäyhteydellä koko Suomi,
Oulu, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen psykodynaamiseksi psykoterapeutiksi Oulun yliopistossa. Vastaanotollani on mahdollisuus psykososiaalisiin ja terapeuttisiin keskusteluihin, sekä tarjoan pidempikestoista koulutuspsykoterapiaa (koulutuspsykoterapiapaikat täynnä). Luokseni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
About me as a therapist

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä ja myötätuntoinen. Tarvittaessa osaan olla myös lempeän jämäkkä. Asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan olen vastaanotolla tilaa antava tai aktiivisempi. Keskeistä on, että sinulla on kanssani hyvä ja luonteva olla, jonka pohjalta pääsee muodostumaan luottamuksellinen ja avoin terapiasuhde.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Tapaamisilla lähdetään siitä, mitä asiakkaalla on mielessä. Sinulla on tilaa tuoda yhdessä tarkasteltavaksi haluamiasi asioita ja työskentely etenee tahtiisi. Jokaisella meillä on oma kehityshistoriamme ja psyykkisten pulmien tausta on erilaisissa elämän kehitystehtävissä varhaislapsuudesta lähtien. Psykodynaamisessa psykoterapiassa pyrkimyksenä on, että asiakkaan kyky tunnistaa, ymmärtää ja käsitellä omia tunteita, sekä sisäisiä ristiriitoja ja ongelmia, kehittyy, mikä mahdollistaa sisäisen kasvun ja sopeutumisen eri elämäntilanteissa. Yhteisenä tavoitteena on hyvinvoiva ja tyydyttävä, jokaisen yksilön omannäköinen elämä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt yli 10 vuoden ajan mielenterveystyön kentällä lastensuojelu-, perhe- ja kriminaalityössä monenlaisten elämän haasteiden ja vaikeiden asioiden, sekä tuntemuksien parissa. Kokemusta minulla on mielenterveyden, psyykkisten ja neuropsykiatristen haasteiden, kriisitilanteiden ja ihmissuhdevaikeuksien lisäksi erilaisista vastuutehtävistä ja esihenkilötyöstä.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.