Home Page / Find Your Therapist / Essi Pinola

Essi Pinola

In education Bachelor of Social Services, Psychodynamic
Etäyhteydellä koko Suomi,
Oulu, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen psykodynaamiseksi psykoterapeutiksi Oulun yliopistossa. Olen työskennellyt 10 vuoden ajan monenlaisten elämän haasteiden parissa lastensuojelu- sekä kriminaalityössä. Vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
About me as a therapist

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä ja myötätuntoinen. Asiakkaan tarpeen tai tilanteen mukaan olen vastaanotolla tilaa antava tai aktiivisempi. Tärkeimpänä pidän sitä, että asiakkaalla on kanssani hyvä ja luonteva olla, jonka pohjalta pääsee muodostumaan luottamuksellinen ja avoin terapiasuhde.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Vastaanotollani on mahdollisuus psykososiaalisiin ja terapeuttisiin keskusteluihin, sekä lisäksi tarjoan pidempikestoista koulutuspsykoterapiaa (koulutuspsykoterapiapaikat ovat tällä hetkellä täynnä).

Tapaamisilla lähdetään aina siitä, mitä asiakkaalla on sillä hetkellä mielessä. Asiakkaalla on tilaa tuoda yhdessä tarkasteltavaksi haluamiaan asioita ja työskentely etenee asiakkaan tahtiin. Jokaisella meillä on oma kehityshistoriamme ja psyykkisten pulmien tausta on erilaisissa elämän kehitystehtävissä varhaislapsuudesta lähtien. Psykodynaamisessa psykoterapiassa pyrkimyksenä on, että asiakkaan kyky tunnistaa, ymmärtää ja käsitellä omia tunteita sekä sisäisiä ristiriitoja ja ongelmia kehittyy, mikä mahdollistaa sisäisen kasvun ja sopeutumisen eri elämäntilanteissa.

Issues often worked with
Hurting yourself Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt 10 vuoden ajan lastensuojelu- ja kriminaalityössä. Kokemusta minulla on mielenterveyden häiriöiden, psyykkisten/neuropsykiatristen ongelmien, kriisitilanteiden ja ihmissuhdehaasteiden lisäksi myös erilaisista vastuutehtävistä ja esimiestyöstä. Pohjakoulutukseltani olen sosionomi (AMK).

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa.

First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.