Home Page / Find Your Therapist / Essi Kuvaja
In education Other, Solution-oriented
Järvenpää,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni missä tahansa mieltäsi kuormittavassa asiassa. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi ja osana opintojani tarjoan koulutusterapiaa, olen myös seksuaaliterapeutti sekä seksuaalineuvoja. Pohjakoulutukselta olen terveydenhoitaja ja kätilö.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Additional Training

Mindfulness Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Olen ollut aina kiinnostunut ihmisten tarinoista sekä ihmisten selviytymiskyvystä elämän tuomista haasteista. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, empaattinen, läsnäoleva sekä keskusteluun aktiivisesti osallistuva ja asiakasta kunnioittava. Minulle on tärkeää luoda kanssasi toimiva ja tasavertainen yhteistyösuhde, jossa haastavia ja vaikeita asioita voimme yhdessä kohdata ja käsitellä luottamuksellisessa sekä turvallisessa ilmapiirissä.

About my therapy sessions

Työskentelyni on voimavarakeskeinen sekä tulevaisuussuuntautunut ja pohjautuu tavoitteiden asettamiseen. Sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija. Etsimme yhdessä sinun henkilökohtaisia vahvuuksia, voimavaroja, taitoja sekä uusia näkökulmia tilanteeseen. Näitä voit hyödyntää parantaaksesi tilannetta suuntautumalla vaikeuksista kohti toivetulevaisuutta unohtamatta menneisyyden kokemuksia ja tapahtumia sekä niiden mahdollisia vaikutuksia sinuun ja ihmissuhteisiisi nykyhetkessä.
Työskentelytapani on keskusteleva sekä liitän tarvittaessa erilaisia kehollisia menetelmiä. Niitä ovat mm. rentoutumis- ja mielikuvaharjoitukset, hengitysharjoitukset, sekä mindfullness. Keskustelun ohessa voimme hyödyntää myös luovia menetelmiä kuten kirjoittamista.
Ratkaisukeskeistä psykoterapiaa voidaan toteuttaa sekä lyhyt- että pitkäkestoisena sinun tilanteen ja tarpeen mukaan.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Sexual problems Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Pregnancy & birth Multiculturalism / immigrants
My professional background and knowledge

Minulla on pitkä ja laaja-alainen työkokemus kätilönä synnytysten ja naistentautien parissa työskentelemisestä. Tällä hetkellä työskentelen pääkaupunkiseudulla synnytyssalissa ja toimin myös synnytyspelkokätilönä sekä pidän synnytystä pelkäävien valmennusryhmiä. Seksuaaliterapeutin vastaanottoa olen pitänyt sairaalassa, lisäksi olen toiminut kätilönä turvapaikanhakijoiden äitiysneuvolassa. Minulla on myös Mindfulness perustutkinto. Ammatillisia erityisosaamisalueita ovat mm. raskausaika, synnytykseen valmistautuminen, synnytyspelkotyö, synnytyskokemuksen jälkikeskustelut sekä seksuaali- ja lisääntymisterveyteen liittyvät kysymykset ja haasteet.

Client group

Työskentelen yli 18 vuotiaiden kanssa. Olen kiinnostunut laajasti eri elämänalueiden haasteista.
Koulutusterapiaan voi hakeutua monista eri syistä kuten esimerkiksi ihmissuhteisiin liittyvät kysymykset, työhön ja opiskeluun liittyvät kysymykset, oman elämäntilanteen pohtiminen, muutostilanteet ja kriisit, stressireaktiot, ahdistus, masennus, uupumus, erilaiset pelot.
Seksuaaliterapiassa keskiössä ovat seksuaalisuuden kysymykset ja haasteet yksin tai yhdessä kumppanin/kumppaneiden kanssa kuten esimerkiski, oman seksuaalisuuden pohtiminen, seksuaalinen itseluottamus, haluttomuus ja halujen eriparisuus, seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus, synnytyksen jälkeinen seksuaalisuus. Voit tulla keskustelemaan esimerkiksi tulevasta synnytyksestä, synnytyspelosta, vanhemmuudesta, keskenmenon käsittelyyn sekä jälkikeskusteluun aiemmista synnytyskokemuksista. Tukihenkilö tai kumppani on myös tervetullut tapaamiseen.

Additional information

Koulutusterapia on laadukasta hoitoa sekä tiivisti koulutusorganisaation taholta seurattua ja työnohjattua kokeneiden psykoterapeuttikouluttajien toimesta. Otan asiakkaita vastaan Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi Oy:n Järvenpään toimipisteessä. Sinne on vain neljän minuutin kävelymatka Järvenpään juna-asemalta. Etäyhteys mahdollistaa tapaamiset myös eripuolille suomea. Tulevaisuudessa valmistuttuani tarjoan Kela tuettua psykoterapiaa.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Psykoterapeuttikoulutettavan antama hoito 45 min 50€
Seksuaaliterapia 45 min 85€
Tuki-ja kriisikäynti 45 min 85€