Home Page / Find Your Therapist / Erja Svaala

Erja Svaala

Psychotherapist, Nurse, Integrative
Videovastaanotto, koko Suomi
Joutsa, Leivonmäki
English Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Paikkoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan avautumassa elo-syyskuussa. (Myös etäterapiamahdollisuus.) Varaa kartoitusaika Minduun nettiajanvarauksen kautta, Jos ajat eivät sinulle sovi, tiedustele muita mahdollisuuksia yhteydenottotoiminnon kautta. Jyväskylästä on Leivonmäelle matkaa 50 kilometriä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen terapeuttina sinusta aidosti kiinnostunut ja innostun helposti, mutta osaan olla kanssasi myös rauhassa antaen tilaa ja aikaa sinulle sekä terapiaprosessille. Olen avoin uusille tavoille työskennellä ja integratiivisen psykoterapian periaatteiden mukaisesti pyrin löytämään juuri meille sopivan työskentelytavan, joka auttaisi sinua käsittelemiesi asioiden työstämisessä.

About my therapy sessions

Yhdessä vuorovaikutuksellisessa keskustelussa pyrimme ymmärtämään sinua, sisäisiä prosessejasi ja niiden osuutta kokemissasi vaikeuksissa. Pysähdymme vaikeiden tunteiden ja kokemusten äärelle, pyrimme niitä ymmärtämään ja sanoittamaan, mutta vastaanotolleni mahtuu myös elämän kevyemmät puolet naurua unohtamatta.
Välillemme syntyvä terapiasuhde elää terapian aikana toimien samalla yhtenä terapian työkaluista. Näin ollen opettelemme yhdessä alusta asti tarkastelemaan myös välillämme tapahtuvia asioita, jotta mahdolliset väärinkäsitykset tai loukkaantumiset, joita ihmissuhteissa tapahtuu, meidän olisi helpompi kohdata ja sanoittaa, kun niitä terapiasuhteessa ilmenee.
Hyödynnän terapiatyössäni myös toiminnallisia menetelmiä, jotka kumpuavat mm. psykodraaman, draamaterapian ja terapeuttisen nukketyöskentelyn viitekehyksistä. Näiden käyttö ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan käytettävät menetelmät valitaan aina sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Minulla on useiden vuosien kokemus vastaanottotyöstä niin perusterveydenhuollossa kuin psykiatrisessa erikoissairaanhoidossakin. Monikulttuurisuus terapia- ja mielenterveystyössä on tullut minulle tutuksi Iso-Britanniassa työskentelyni aikana. Olen myös tutustunut pakolaistaustaisten ihmisten traumojen hoitoon opiskeluihini liittyvällä jaksolla kidutettujen kuntoutuskeskuksessa. Lisäksi minulla on kokemusta seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden moninaisuuteen liittyvistä kysymyksistä.
Integratiivisen psykoterapian opintojen lisäksi olen suorittanut Iso-Britanniassa asiakaskeskeisen terapian tutkinnon (2010).

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Tutustumis- / kartoituskäynnin kesto Kelaterapiaan hakeutumisen yhteydessä 60 min.
Vakiokäynnin kesto 45 min.